Мирослав Радачовски

 i

Поштовани читаоци, са друштвених мрежа смо преузели овај говор словачког посланика Радачовског у Европском парламенту...

    †    †    †

„У вези са самитом ЕУ-Украјина, имам прагматично питање:  сви сте уверени да ћемо заједно са САД победити Русију.  Али да ли имамо и алтернативу Б?  А шта ако не победимо Русију?  До сада у историји никоме то није успело.  Шта ће се даље дешавати?

Као Словак и Словен, желим да питам наше западноевропске пријатеље:  ваши очеви и дедови су убили око 20 милиона Словена – Руса, Украјинаца, Белоруса, Срба… и као бонус 6 милиона невиних Јевреја у борби против Русије током Другог светског рата.

Шта мислите колико ће Украјинаца и Руса бити убијено пре него што се овај рат заврши?  Али вероватно вас није брига.  То једноставно имате у генима.

Престаните са лудилом, јер ћете се на крају угушити том словенском крвљу!  Преговарајмо о прекиду непријатељстава, преговарајмо о миру!  А изговори – Хитлер, Путин, Наполеон – су неприхватљиви.  У супротном, сви ћемо се међусобно поубијати, као зечеви.

Фото: РУНЕТ

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com