Породични сабор

baner nedelja porodice

Редакција "Руске Народне Линије"

PlatonovНапомена: Поштовани читаоци, са тугом у срцу преносимо текст са "Руске Народне Линије" о пресуди против Олега Анатољевича Платонова. Ова пресуда показује да је данашња Русија, на жалост, још далеко од уистину потпуно суверене државе. Олег Анатољевич Платонов у осмој деценији живота, уместо заслуженог ордења на грудима, добија пресуду коју независне и часне судије никада не би могле изрећи. "Институт Руске Цивилизације"  чији је директор од оснивања Олег Анатољевич Платонов, за 27 година рада издао је преко 500 томова истинских бисера из свих области руске православне цивилизације, где спада мноштво речника и енциклопедија које по први пут од пада Империје руску историју не тумаче са позиција безбожног материјализма и русофобије. Не можемо рећи да период владавине Владимира Владимировича не значи озбиљан напредак у односу на Јељцински период, али и ова пресуда сведочи да само Руски Православни Цар, као Божији Помазаник, може зауставити ово сатанско зло које се надвило над целим светом, само Православни Цар може одложити скоро зацарење сина погибли...

♣       ♣       ♣

Данас је Пресњенски рејонски суд изрекао пресуду познатом научнику и писцу, доктору економских наука, директору Института руске цивилизације Олегу Анатољевичу Платонову и руском историчару Валерију Михаиловичу Јерчаку.

Олег Платонов је осуђен на 4 године условног затвора, са роком провере од 3 године; Валериј Јерчак – на 3 године затвора условно са роком провере 3 године.

Опширније...

Руско сабрање у Србији

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com