Валентин Коваљски

1590242805 pre pre zelenskij otvetil na petitsiyu o peredache kievskoj lavry v pkpНапомена уредника и преводиоца текста: Поштовани читаоци, од једне сестре Рускиње, великог пријатеља србског народа, добио сам текст потписан од стране «Баћушке Константина» са молбом да га преведем и публикујем. Задивљен садржајем, на јандексу сам пронашао опширнији текст Валентина Коваљског на ту тему и превео тај текст у коме је садржано и све оно што ми је послала поменута сестра. За верујућег православног човека то је нешто нормално, али за колебљиве или неверујуће овај текст са научним доказима у чуда Господња са нетрулежним моштима угодника Господњих, може представљати иницијалну капислу за повратак Свемилостивом Богу и нашем слатком Православљу. Због тога у ова времена кад су сатанисти Србину везали и ноге и руке како пророчки предвиде свети Николај Србски, остало нам је само поуздање у Господа и Његове угоднике и у том смислу овај текст је свакако добро ширити...

†       †      †

Пре неколико деценија совјетски научници су приликом истраживања многих моштију светих угодника Кијево-Печерске лавре, неочекивано «открили» тајну феномена нетрулежности: испоставило се да се у моштима налазе висококвалитетна уља која немају ни масних киселина, ни неорганских фосфата, који поспешују процесе разградње.

Међутим, у та атеистичка времена плашили су се да такву сензацију саопште јавно. И тек недавно смо успели добити неоспорна документована сведочанства из руку једне Кијевљанке, кћерке кандидата биолошких наука Тамиле Решетњикове (данас покојне). Током осамдесетих година прошлог века Тамила Решетњикова је радила у саставу државне комисије за испитивање моштију, које стотинама година почивају у Лаври.

Screenshot 2021 09 17 115412

         Фото: Скриншот једног одговора из интервјуа Тамиле Решетњикове

Опширније...

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com