134244980 0e65a6456b2e8ea591b56bac66306a8cПоштовани читаоци, западно лудило нема граница, њихова русофобна пропаганда превазишла је одавно пијачни речник, на делу је огољена нацистичка пропаганда по узору на Гебелса.

Тако су јуче немачки медији назвали «крвавим псима» чеченске специјалце који учествују у ослобођењу Украјине од неонацизма. Цитирамо један наслов: «Путин је пустио са ланца крваве псе Кадирова». Председник Републике Чеченије одговорио је на увреду из Немачке на адресу Чеченаца и тај одговор је публиковао главни уредник интернет-портала «World Economy“ Александр Сосновски у свом Telegram-каналу «Доктор Сосновски».

Цитирамо прво његов коментар: «За увреду и гадост пре или касније се мора одговарати. У једном наслову је садржана и увреда председника једне државе, и председника Републике, садржан је шовинизам и претња. Потпуно су изгубили кочнице за уздржаност».

А сада, одговор Кадирова који екслузивно за немачке колеге преноси доктор Сосновски:

«Рамзан Ахметович Кадиров поздравља све гадове, ниткове и нацисте који су нешто кевтали о Чеченима, вређајући их и називајући «крвавим псима».

Потом следи пун текст «поздрава» Рамзана Кадирова:

«Пси – то сте ви! Притом не чистокрвни, него џукеле. Вас САД држе на ланцу и то је познато целом свету! А ми смо слободни вукови који се могу појавити свуда, тако да треба да будете опрезни у својим изјавама. Ми смо вукови и Пешадија Председника Путина.

Ви и сами схватате да сте џукеле на ланцу. Уколико желите да докажете обратно, онда скините псећу огрлицу са врата и будите бар једном у животу патриоте и реците истину.

Не уништавајте економије својих земаља по налогу Сједињених Америчких Држава. Уверавам вас да ако наставите са економским притиском на нашу државу, онда ћемо ми то схватити као ратну претњу и предузети мере одмазде, а ми смо вукови без граница, урежите то себи на носу!

Извор: Руска Весна

Фото: РУНЕТ

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com