Саопштење "Породичног сабора"

 308838028 461627759332252 2312061215183216263 n

Руководство „Породичног сабора“ једнодушно је подржало иницијативу-апел „Центра за заштиту хришћанског идентитета“ упућену свештеноначалију СПЦ о неопходности активније борбе са откривеном промоцијом сатанизма у Србији. У поменутој иницијативи-апелу коју је потписао господин Диогенис Валванидис јасно је указано да су и медији са националном фреквенцијом, попут РТС и ТВ Пинк, практично почели са афирмацијом појаве сатанизма у нашој земљи.

Као организација која ево већ деценију по благослову србских патријарха организује „Недељу породичног јединства“ која се традиционално завршава величанственим Литијама улицама Београда, пружамо свесрдну подршку овој иницијативи господина Диогениса и његовог удружења. Најављена премијера сатанског пројекта „Луцифер“ у биоскопу „Одеон“ свакако ће наићи на наш одлучан протест промоцији сатанизма у нашој престоници. Верујемо да у томе нисмо усамљени и да ће противљење промоцији сатанизма у Србији подржати многе патриотске организације.

Такође верујемо и надамо се да ће ова иницијатива коју су подржали руководиоци „Породичног сабора“ наићи на позитивну реакцију и активно супротстављање промоцији сатанизма и од стране нашег свештеноначалија.

Одлучно у истрајавању на Светосавском путу,

Руководство „Породичног сабора“

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com