Коментар уредника "Саборника србско-руског" на хакерски напад на братски портал "Слободна Херцеговина...

♥       ♥       ♥

shПоштовани читаоци,

питање из наслова текста није нимало реторичко, нити неважно. Бавећи се и сам послом главног уредника неког портала, будући да сам Србин из Херцеговине као и велика већина читалаца братског портала "Слободна Херцеговина", свестан сам колико је потребно енергије, истинољубивости и слободољубивости, новинарског поштења и на крају крајева и знања, да би се стекао свеопшти углед међу најумнијим и најчеститијим главама које је изнедрила наша Херцеговина.

Не међу ћатама подрепашима, него међу, усудио бих се рећи истинском елитом Херцеговине, тим људима који су по речима великог Црњанског "мера и корен србског језика и обичаја", портал "Слободна Херцеговина" је стекао велики углед. Због тога сматрам да је после хакерског напада на "Слободну Херцеговину" и овог текста главног уредника о требињским ћатама, дужност тих истих Херцеговаца да подрже ресурс који је, могло би се рећи "са голе подине", израстао у својеврсну институцију србске патриотске Херцеговине.

Када сам чуо за вест да је на "Слободну Херцеговину" извршен хакерски напад, у првом тренутку сам помислио (и то на вајбер групи и написао), да се ради о нападу усташа на овај портал. После текста о "требињским ћатама", не знам шта да мислим. Најопаснији непријатељ није колонизатор и окупатор, већ наш сународник, кога храни окупатор - поучавао је својевремено Махатма Ганди.

Дакле, када се прочита упозорење о тужби, писано на латиници, против портала који забрањује пренос својих текстова уколико се пренос не врши на ћирилици, паметном је јсано откуд ветар дува. Још када се томе дода сарадња једног ћате са УСАИДОМ (ако има необавештених - ради се о организацији која није ништа друго него злоћудна ћелија америчке ЦИЕ која се попут малигног тумора шири на стотине организација), још је јасније откуда ветар дува...

Међутим, када се човек бори за Истину, не треба ничег да се плаши. Није Бог у сили, него у Истини - рече велики Александар Невски. Брате Трифко, само напред, уз тебе је Истина, огроман број честитих Херцеговаца је препознао ко се бори за Истину, а кога храни окупатор...

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com