vQABGLK8 ksОчекујући Светло Васкрсење Христово, најважније не клонути духом и Победу живота над смрћу дочекати радосна срца, славећи Васкрслога Христа.

Било је много тешких дана за време Великога Поста и за време Васкрса у историји Србадије. Само у ХХ веку, наша престоница Београд је три пута бомбардована од стране западних сатаниста којима данас служе наши владари.

Године 1941 син пакла Адолф Хитлер наредио је бомбардовање Београда у те свете дане и хиљаде мртвих Срба примило је мученички венац, јер су убијени само због тога што су православни Срби.

images

                                           Последице бомбардовања Београда од стране културних Немаца 1941. године

Године 1944 синови пакла, лажни савезници, власти САД и Велике Британије, у договору са сином пакла Јосипом Брозом Титом, у време Великог поста и Васкршњих празника бомбардују Србадију и хиљаде Срба примило је мученички венац у те свете дане, јер су убијени само зато што су православни Срби.

IMG b5c336af7a6e8ddf21f3457e4973047a V

                        Последице бомбардовања Београда од стране културних Американаца и Енглеза 1944. године

Године 1999 западни синови пакла из неонацистичког НАТО пакта, у време Великог поста и Васкршњих празника бомбардују Србадију и хиљаде Срба примило је мученички венац у те свете дане, јер су убијени само зато што су православни Срби.

NATO damage in Belgrade

                            Последице бомбардовања Београда од стране културног НАТО пакта 1999. године

Године 2020 синови пакла у Србији чине оно што нису могле њихове газде ни уз помоћ бомби, тамниче Србадију како не би могла доћи у своје храмове да прослави Васкрслога Христа, да прослави победу живота над смрћу. Ово тамничење теже пада од свих бомби које су падале по нама. Стајали смо на мостовима у време бомбардовања, зар данас да се плашимо отићи до храма да прославимо Светло Васкрсење Христово? Ако смо достојни синови тих мученика погинулих од синова пакла само зато што су православни Срби, не дозволимо да керови имају више права од нас. На Светло Васкрсење Христово, Срби могу да изводе керове у шетњу а не могу отићи до храма да прославе Васкрслога Христа!!!

ustav

                          Да ли Србадија има верска права у својој држави и шта је са правима СПЦ у држави Србији?

По вери нашој судиће нам се. Ово не представља позив било коме, нити било какав бунт, ово представља само упозорење на речи Спаситеља: „А ко се одрекне Мене пред људима, одрећи ћу се и Ја њега пред Оцем Својим који је на небесима“ (Јеванђеље по Матеју, 10; 33)

„…Ја сам врата; ако ко уђе кроз мене спашће се, и ући ће и изаћи ће, и пашу ће наћи. Лопов не долази за друго него да украде и закоље и упропасти. Ја дођох да живот имају и да га имају у изобиљу. Ја сам пастир добри. Пастир добри живот свој полаже за овце. А најамник, који није пастир, коме овце нису своје, види вука где долази, и оставља овце, и бежи; и вук разграби овце и распуди их. А најамник бежи, јер је најамник и не мари за овце. Ја сам пастир добри и познајем своје, и моје мене познају“ (Јеванђеље по Јовану, 10; 9-14).

Верујем да ће сутра Србадија кренути у сусрет Пастиру Добром.

Христос Воскресе!

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com