Текстове уредника сајта можете читати на следаћим страницама:

fsk.srb.logo   novilogo   Untitled 1

ljubavРанко Гојковић

Хапшење мајке шесторо деце због неплаћене казне не може имати оправдање у било каквом закону, јер је то злочин против Бога…

Један дивни руски владика, истински народни владика – епископ Тарски и Тјукалински Саватије - испричао је следећу причу:

„Једном приликом су великом старцу Пајсију Светогорцу дошла у посету тројица свештеника. Он је питао првог: „Колико имаш деце?“ – „Имам двоје“. – „Добро, но то је мало. А колико ти имаш?“ – питао је следећег. – „Троје“. – „Можда ћеш се и спасити. А ти колико имаш?“ – упитао је и трећег. – „Ја имам петоро“. – „Твоја матушка је света“ – рекао је старац. Дакле, само због једне ствари – броја деце – одредио је да је матушка света. А ако је света, значи да је са Богом. А ако је са Богом, значи да, иако тугује и страда због сваке дечије боли, она је наследила живот вечни и добиће сто пута више од онога чега се ради деце лишава…“.

Данас се у Србији хапси мајка не са петоро, него са шесторо деце, јер није платила казну због тога што није желела да се њена деца вакцинишу. Не желим да улазим у то да ли је децу потребно вакцинисати или није, али после престанка производње истих у нашем Торлаку, многе мајке су с правом забринуте, било је мноштво озбиљних негативних последица после вакцинисања ињекцијама страних произвођача. Држава није урадила ништа да увери забринуте родитеље да су сумњиве вакцине иностраног порекла здравствено безбедне по њихову децу. Какав је онда могао бити ум који је смислио закон којим се кажњавају С РАЗЛОГОМ забринуте мајке? Богоборачки. По каквом закону суди судија који је послао у затвор мајку шесторо деце? По богоборачком.

Опширније...

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com