Ранко Гојковић

e76b998ee9970c1f34652175c8847874

Поштовани читаоци, нико на планети не може схватити данашњу антируску хистерију коју политички Запад спроводи, као ми Срби. Управо таквој медијској сатанизацији био је подвргнут србски род у време ратних збивања после распада Југославије и током неонацистичког бомбардовања Србадије 1999. године. Београд је једина престоница у Европи коју је Запад у ХХ веку четири пута бомбардовао, Срби су једини европски народ који је у ХХ веку преживео три страшна геноцида, да би га данас западна пропаганда прогласила «геноцидним народом».

Данас политички Запад посебан акценат ставља на исту такву гебелсовску пропаганду против православне браће Руса, али такође финансира и прљаву пропаганду у другим православним и словенским земљама. Више пута успела специјална операција западних служби познатија као «обојена револуција», није успела у братској Белорусији, слава Богу. Али издајници своје државе, такозвана белоруска опозиција, иде од једне до друге државе да би пљували по својој.

Тако је и белоруски опозиционар Христо Грозев (представник «Бэллингкэт»-а) допутовао у Бугарску да би подржао руске лопове и ЛГБТ пропагандисте (за којима је Русија расписала потерницу због крађе око 700 хиљада долара из буџета и низа других малверзација) на скупу под називом «За слободну Русију». У суботу, 19. фебруара, «весела дружина» у виду Иље Пономарјева и Дмитрија Гудкова, бивших посланика Руске Думе, заједно са поменутим белоруским опозиционаром, окупила се у Софији, у хотелу «Интерконтинентал» у сали «Александер» у 13 часова, како би промовисали оснивање покрета «За слободну Русију». Подршку им је пружила и бугарска прозападна коалиција «Настављамо са променама».

Иља Пономарјов је у Русији оптужен за присвајање 750 хиљада долара из државног буџета. Иља и његов колега Дмитриј Гудков (фотографије са овог догађаја прилажемо на дну текста), бивши депутати Државне Думе Руске Федерације, упамћени су и по ЛГБТ пропаганди и демонстративном напуштању сале када је у Думи донет закон против ЛГБТ пропаганде међу малолетницима у Русији.

И такви лопови и ЛГБТ пропагандисти који су из Русије побегли због крађе буџета, дошли су на Балкан да нас поучавају демократији. Ваљда су свесни да православни Срби и Бугари не верују западној пропаганди ни ако им каже да је млеко бело, па су послали Русе и Белорусе за којима је расписана потерница, да уче Балканце демократији...

Захваљујући дугогодишњој активности и учешћу на више Свесловенских конгреса (као представник Србског словенског покрета), самим тим и познанством великог броја патриота из свих словенских земаља, не само да сам добио горе поменуте информације о прљавој пропаганди либералних западњака у Бугарској, него сам успео и да на ту тему поразговарам са познатим бугарским патриотским делатником и кандидатом за председника Бугарске Пламеном Пасковом.

Поставио сам следећа три питања господину Пламену:

1. Да ли сматрате да људи за којима је њихова држава расписала потерницу због пљачке стотина хиљада рубаља из буџета, имају право да у другој земљи поучавају људе демократији?

2. Зашто по Вашем мишљењу многи лопови из Русије, у Европи одједном постају борци за људска права и мрзитељи Русије?

3. Из ког разлога су, по Вашем мишљењу, бивши депутати из Русије, Дмитриј Гудков и Иља Пономарјов одбили да гласају за закон о забрани ЛГБТ пропаганде међу децом у Русији?

Мој телефонски разговор са њим емитован је у директном програму једне бугарске телевизије, а господин Пламен је тај снимак поставио и на свој Фејсбук профил, па ту емисију можете погледати ОВДЕ.

Надам се да ћемо ускоро бити у могућности и да преведемо овај интервју, пошто је господин Пламен одговарао на руском језику, а овде издвајамо само један илустративан и прилично отрежњујући део одговора г. Пламена на треће питање, тачније недоумицу, зашто је неко против ЛГБТ пропаганде међу децом:

Зато што су конзерватизам, традиционализам и природност забрањени у тим колонијама које су предвиђене за демографско скраћење па и уништење. Уколико те природности буду очуване и буду се преносиле с колена на колено како су то радиле стотине и хиљаде покољења наших предака до нас, тада је то штетно за њихово предвиђено скраћење и наше свођење до скотског положаја који су нам наменили. Како би избегли директно противљење томе, они намећу законе или избегавају да гласају за те законе који штите ту природност. Дакле, овде није била реч о забрани делатности ЛГБТ активиста, него о забрани те пропаганде међу децом.

Screenshot 2022 02 19 124809

          Фото, исечак из руске штампе где се јасно види да се ради о забрани пропаганде међу децом...

Слава Богу што упркос чланству у ЕУ и НАТО пакту, у суседној Бугарској има оваквих патриота свесних Гандијевих речи да окупатори и колонизатори нису најопаснији непријатељи, него да је најопаснији непријатељ наш сународник кога храни окупатор. Управо пишући текст, од бугарских пријатеља стигла је и фотографија на којој се види шта бугарске патриоте мисле о овој лоповској дружини.

IMG 5371cb4496efc3327922410ea857de42 V

Није нимало случајно што се све ово дешава у тренутку када политички Запад хушка украјинску најамничку власт на рат против Доњецке и Луганске Републике, дакле, на још једно братоубилачко крвопролиће, истовремено оптужујући Русију за агресију на Украјину, свесни да Русија не може оставити на цедилу народ на Донбасу (где преко 600 хиљада становника има руско држављанство).

Надамо се у Бога да данашња Русија неће дозволити понављање неонацистичких геноцидних операција против мирног становништва, какве су биле Олуја и Бљесак на нашим просторима...

IMG 5e6d41efdb015655189f539c57997ca8 V

IMG 65ef26367f2d0b8b730478594fc1659e V

         Људи са потерница, Пономарев (горња слика) и Гудков (доња слика), у Софију подучавају демократији

Фото: РУНЕТ

Колона уредника

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com