0000Напомена: Поред духовног богатства које верујући људи осете у овој србској светињи, манастир Рукумија је познат и по изузетно плодној и квалитетној, можемо слободно рећи мисионарској издавачкој делатности. Вашој пажњи нудимо ново издање овог манастира, текст је пренет са братског сајта Светиње Браничева...

M Atanasija slikao rts 2019Овај јединствени Буквар који је приредила монахиња Атанасија РашиЋ – Манастир Рукумија садржи све оне лепе појмове из Буквара који су кроз време од Краљевине Србије до данас, полако нестајали и уступали место свим идеолошким странпутицама кроз које је србски народ пролазио.

Ево Буквара који учи децу словима и појмовима породице, завичаја, отаџбине, вере у Бога. Учи и децу и родитеље вечној вредности љубави. Љубави према Богу и како кроз њу волимо своју породицу, своје пријатеље, како да слушамо старије, да волимо оне који нас уче, да волимо оне који нас обликују и труде се да у одрастању деца науче да самостално расуђују и да порасту на радост родитељима и отаџбини.

0000

9999

Извор: СВЕТИЊЕ БРАНИЧЕВА

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com