Screenshot 2022 07 25 162724

Слава милостивом Богу, епископи Фотије и Никанор су коначно прекинули заглушујуће ћутање наших пастира поводом најављеног Еуросодома у Београду.

Јучерашњи снимак проповеди владике Никанора, попут муње се проширио друштвеним мрежама, ушао у милионе србских домова, улепшао дан светосавском стаду, загрејао и душу и срце васколике Србадије. На многаја лета драги владико!

Од почетка стварања УТП-а наша девиза је - „Све се може уз помози Боже“. Ситуација у Црној Гори приликом свенародне одбране светиња, показала је шта значи православна Литија, православни Крсни ход. Где је двоје или троје скупљено у име Господње, ту је и Он, скупимо се драга браћо и сестре у Крсним ходовима од којих је први 14 августа, не по двоје и троје, него у десетинама и стотинама хиљада, а касније даће Бог и милионима широм наше лепе Србије, да покажемо и себи и свету да Србија није Содом.

Где је данас Кризни штаб да дигне глас против невероватне опасности по опште здравље које са собом носи окупљање содомиста, главних преносилаца „мајмунских богиња“ по тврдњи која стиже из саме Светске Здравствене Организације? Где је данас доктор који се нарогушио на блаженопочившег Патријарха Иринеја што је затражио да се за Васкрсење Христово, Дан Победе Живота над смрћу, усудио да тражи да се православним верницима дозволи долазак у храмове. Данас ћуте, срам их било, када десетине и стотине хиљада белосветских содомиста прете да шестодневним оргијањем по Београду заразе и физички и духовно милионе наших људи.

Ми поштујемо различитости и отворено говоримо – да различити смо од вас! Ми се залажемо за КУЛТ ЖИВОТА а ви за КУЛТ СМРТИ. Поштујте и ви нашу различитост! Не желимо да на улицама наше престонице содомисти скрнаве крстове и иконе наших светаца, иконе наших крсних слава, носећи их око полних органа, што је њихова уобичајена пракса.

Наш народ је увек у критичним моментима знао да се саборно окупи и супротстави злу и извојује славне ратне победе. Као да се и данас србски народ буди из неког сна свестан да не сме да се претвори у послушно стадо које аминује све потезе власти, који су често потпуно шизофрени попут најављеног Еуропрајда и спреман је да ратује како Србија не би постала Содом. Међутим, ни један рат не може добити ненаоружана армија. Наравно да овде не мислимо на рат са пушкама као оружјем, него мислимо о оружју духовном, којим се једино могло и једино може победити свако богоборство, па тако и ово садашње у Србији.

Што је људима немогуће, Богу је могуће. У земљи Светог Саве, једино молебним песмопојем пред Пречистим ликом Мајке Божије, једино Крсним ходовима и свенародном литијом, са чудотворним иконама на челу, могуће је растерати силе нечисте да не скрнаве престоницу Пречисте.

Амин Боже дај!

Организатори Литије позивају све добронамерне људе на молитвену литију у Београд 14. августа 2022. године, од 18 часова, испред Патријаршије.

photo 2022 08 11 18 47 08

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com