vlast 1200Напомена уредника: Поштовани читаоци, настављамо са пубикацијом поглавља из књиге Татјане Грачове, која је изашла из штампе 2010. године. У овом тексту Татјана описује како се православна земља Украјина, преко својих Јуда припремала за уништење, одвајање од руске цивилизације и претварање у савремену Хазарију. Татјана је описала криминални посао са куповином 8 милиона вакцина од Ротшилдовог Новартиса и разокрила многе учеснике сатанске закулисе, од којих су многи и у данашњој "пандемији" у главним улогама. Код нас је тада, у време "пандемије свињског грипа", купљено "само" 3,5 милиона вакцина, али имајући у виду да је Украјина имала око 50 милиона становника, а Србија око 8 милиона, ми смо купили много више инекција у односу на број становника (ињекције смо, после доказане штетности, морали уништити, што је изазавало додатне велике трошкове). Главни пропагатор за куповину тих вакцина тада је био, наравно да погађате, стручњак који се тако увредио што је Синод СПЦ тражио да се служе Литургије на Васкрсење Господње и који је тако пријатељски саветовао Новаку Ђоковићу да не размишља својом главом...

У јесен 2009. године Украјина је била запљуснута непознатим вирусом. И мада су сви почели сложно да говоре да је то, кажу, такође „свињски грип“ показало се да оболели имају потпуно друге симптоме. Они су карактеристични за хеморалгичну пнеумонију. „Управо то је истински узрок пандемије у Украјини“. (http://www.flutracker.rhizalabs.com/flu/gmap0910300830.html?lat=50.064191736659104&lon=31.640625&zoom=6)

Компанија Бакстер се опет нашла у центру пажње.

vlast 1200

Џозеф Моше, микробиолог повезан са Мосадом, који се налази у САД, дао је званичну изјаву да се америчка компанија Бакстер (њено украјинско одељење) бави производњом оружја за масовно уништење у форми вакцина. По његовим речима, та вакцина уопште није вакцина, него биолошко оружје створено путем генетских промена, које изазива болест и смрт.

Професор Моше је позван у радио програм уживо, где је рекао: „У Украјини постоје не само тајна одељења ЦИЕ, већ и лабораторије биоконцерна Бакстер, који као бајаги производе вакцине, а уствари биолошко оружје које се издаје за вакцину“.

Он је рекао да „вакцина садржи додатак који уништава имуно систем (то јест вештачки изазвани синдром СИДЕ). Сам вирус је проистекао из вируса „шпањолка“ 1918. године (http://www.unfictional.com/joseph-moshe-mossad-bioweapton-swine-flu-vaccine-westwood).

Још 2005. године експерти Центра за контолу и профилактику болести САД, (која је под контролом Рокфелера) публиковали су у Ројтерсу невелик чланак. Ево шта у њему саопштавају. „Ми смо успели да реконструишемо вирус и извршимо низ експеримената ради изучавања његовог својства“ - рекао је представник центра Теренс Тампи. У својству обрасца коришћени су фрагменти плућне марамице људи умрлих од „шпањолке 1918. године! Тај материјал је био узет есхумацијом која је извршена 1998. године, од најбоље сачуваних тела у условима вечног мраза на Аљасци.

Уз помоћ савремене генетске технологије иницијатор „шпањолке „ је обновљен и изучен. По својим антигеним карактеристикама он се знатно разликује од других пандемијских вируса – 1958. и 1967. године. Резултати истраживања су публиковани у журналу „Nature i Science” (http://www.medlinks.ru/article.php?sid=22454)”.

После тих публикација експерти за биолошку безбедност су изразили своју озбиљну забринутост због чињенице обнављања смртоносног вируса. Тако је бактериолог Ричард Ебрант са универзитета Ратгерс (Њу Џерси) изјавио: „Ми имамо све основе за забринутост. Тампи и његова екипа су добили вирус који је можда ефикаснији од икад створеног биолошког оружја и описали су начин његовог стварања“. (http://www.imb.fizteh.ru/index/NewsMolbio/flu_virus.html?&xsl:onlynew=0)

Те исте 2005. године, из једне публикације се види да су истраживања вођена још и по линији Пентагона у Институту патологије при ВВС САД. О томе се сазнало од учесника у истраживању, доктора Џефри Тобенгерера који је изјавио да су он и његове колеге реконструисале вирус „шпањолке“. (http://www.facts.kiev.ua/archive/2005-10-07/153/index.html)

На тај начин они су признали да су извукли из небића и обновили вирус „шпањолке“ који је 80 година спавао у вечном мразу. Јер, познато је да су бактериолози неколико десетлећа радили на задатку како да издвоје „период инкубације шпањолке“. Експерименти на реконструкцији вируса трајали су током десетлећа почевши од 1998. године. То јест, утекли вирус је изникао после експеримената. То значи да је неко тај вирус специјално раширио, претворивши га у биолошко оружје.

Како пишу лекари, карактеристична слика болести која се раширила у Украјини у јесен 2009. године била је хеморалгична пнеумонија грипа куге и смрт у року 2-3 дана.

Тај закључак потврђен је у чланку „Епидемија обичне куге у Украјини“. Ради се о томе да има неколико врста куге и плућна куга се карактерише као хеморалгична пнеумонија. (http://www.mignews.com.ua/en/categ386/articles/376396.html)

То није свињски грип. Али би хтели да свале све на њега.

Виктор Јанукович је 4. новембра 2009. године оптужио владу Украјине што није купила опрему за борбу против свињског грипа иако су за то у буџету издвојене паре. Тако су они, немајући опрему, почели у октобру да изјављују да је то свињски грип.

О томе да се у Украјини не ради о свињском грипу говори се у још једном саопштењу. „Без обзира на информације о епидемији грипа у западним областима Украјине, у стварности је почела епидемија плућне куге“. То је изјавила Ина Богословскаја, народни посланик и кандидат за председника. По њеним речима она је боравила у неким деловима западне Украјине и разговарала са локалним лекарима који су јој саопштили да се ради о куги. По речима председничког кандидата, „плућна куга није вирусна болест као грип него бактеријска и зато је њено лечење неефикасно“. (http://www.vlasti.net/news/65624#)

Тако је, како пишу експерти, Тернопољ постао својеврсни Чернобиљ. Очигледно је да се на биозаводу америчког концерна Бакстер у Украјини десила намерна или „случајно истекла“ експериментална инфекција.

То више није први случај, да Украјина постаје полигон опасних биолошких „експеримената“.

Министарство здравља Украјине је 2008. године присилило све житеље Украјине узраста од 15 до 29 година да се вакцинишу од малих богиња и црвеног ветра. Као обавезно пелцовање! И о томе се није чак ни расправљало. „Ако неће милом, хоће силом“ - рекли су у министарству. (http://novosti.ua/kolumn/36949)

У земљу је увезено 9 милиона доза инекција. За то су Светска здравствена организација (СЗО) и Дечији фонд ОУН (УНИЦЕФ) издвојили 5,3 милиона $. Тако су сви вакцинисани бесплатно, то јест то им је био поклон. Горе побројане организације су интензивно тражиле проведбу вакцинације у Украјини. Повод је било провођење „Еуро – 2012“. Тако су, виртуелно спојивши фудбал и мале богиње, измислили потребни им повод. Лично учешће у организацији имунизације на Украјини је узео и Центар за контролу и профилактику болести САД који је под контролом Рокфелеровог клана. По завршетку те акције Министарство здравља Украјине је морало да поднесе извештај свим тим организацијама. (http://novosti.ua/kolumn/36949)

Како пишу средства јавног информисања, принудна вакцинација је почела и ...

- У Краматорску је 3. маја умро ученик 2. разреда који је дан пре смрти пелцован од малих богиња и црвеног ветра.

- Од 15. до 17. маја хоспитализована су 92 човека, међу њима 87 деце, због осећања малаксалости после пелцовања на мале богиње и црвени ветар (вакцина ZA 26-X) у Краматорску Доњецке области.

- Ученик старијег разреда је 15. маја доведен у реанимационо оделење Кременчуске дечије болнице после пелцовања на мале богиње и црвени ветар. (http://novosti.ua/scandals/37125)

Украјина је по свему судећи, постала својеврсни експриментални полигон депопулације руског народа. Напомињемо да су у Руској царевини Малоруси, исто као и Великоруси, Белоруси и Срби припадали категорији „Руские“.

Компанија Baxter има своје представништво не само у Украјини него и у Москви. Оно се налази у улици Розанова, бр.10/1. И где је гаранција да се уз попустљиву власт и код нас неће десити нешто слично?

Узгред, о односу хазарског руководства према свим тим епидемијским процесима у циљу скраћења становништва, писао је израелски Hearetzослањајући се на изворе најкрупнијег дневног листа у Израелу De Telegraf која је публиковала интервју са холандском новинарком Дезире Ровер. У свом интервјуу Ровер је посебно истакла: „Глобална завера може бити праћена преко потомака хазара, кавкаског народа, који су били јудеји. Уствари, ти хазари имају другог Бога – Луцифера, Сатану и хазарски руководиоци: Рокфелери, Ротшилди, Бжежински и Кисинџери су – сатанини менаџери“. (http://www.haaretz.com/hasen/spages/1106530.html)

Део плана тих „менаџера“ јесте и потпуно чиповање становништва ради успостављања тоталне контроле над сваким човеком у условима новог светског поретка – Глобалне Хазарије на челу са антихристом.

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com