Татјана Васиљевна Грачова

big 12984952 IMG 6913Напомена уредника: Поштовани читаоци, пред Вама је још један текст из књиге Татјане Грачове "Када власт није од Бога". Књига је код нас издата 2010. године и текст који је пред Вама није ушао у српско издање књиге, али се налазио у руском издању. Запањује актуелност и иста матрица која је примењена за птичији и свињски грип, са данашњом "пандемијом". Суштина изложеног од стране Татјане Грачове, пуковника руског Генералштаба Војне Обавештајне Службе Руске Федерације, огледа се у разоткривању кључне опасности - да је вакцина много опаснија од вируса. Реакција "струке" на људску бојазан Новака Ђоковића по питању вакцинације, јасно показује главни циљ синова пакла - чипизација становништва преко присилне вакцинације. Православни знају шта то значи. Оно што је посебно важно код Грачове, њено разоткривање планова глобалистичких синова пакла не значи и хистерично ширење руку и панично преношење свакојаких информација, она јасно ставља до знања да је поуздање у Бога и враћање Русије идеалима Свете Русије, једина могућност за победу над синовима пакла и одгађање доласка сина погибли...

Како се може чиповати све и свако? Веома просто – уз помоћ вакцинације, путем увођења нано-вакцина, које садрже нано-чипове.

Исфабрикована свеопшта пандемија грипа представља одличан повод за глобалну вакцинацију нано-вакцинама.

Д. Дорст, микробиолог из Јужног Велса, пише: „Страх, који ствара пропаганда по питању смртоносне болести и тога како их вакцине могу спречити, представља још једну лаж како би се убедиле масе да је вакцина ефикасна“. Дорст изражава озбиљно неспокојство да ће једном вакцине почети да раде то за шта су у ствари и предвиђене – то јест, да контролишу становништво у глобалним размерама“.

Ричард Фејман, лауреат Нобелове награде, први је проговорио о нанотехнологији, предвидевши пре 50 година да човек може конструисати материјални свет манипулишући атомима и молекулима, као шрафовима и навојницама.

Сам појам „нанотехнологије“ (од старогрчке речи „нано“ – што значи милијардити део нечега) увео је 1974. године Јапанац Норе Танигути за описивање процеса изградње ових објеката и материјала уз помоћ манипулација са одређеним атомима. У суштини, то је био почетак треће научно-технолошке револуције. Притом су научници први пут добили могућност да по својој вољи стварају нови свет, нову материју, засновану на вештачком регулисању.

Предузеће са производњу нано-вакцина и терапеутских биопрепарата у Русији, које има капацитет од 10 милиона доза годишње, планирано је за пуштање у погон у првом кварталу 2010. године. О томе су саопштили дописнику ИТАР-ТАСС У Петроградској филијали „Росснано“.

Америчка агенција за заштиту животне средине недавно је објавила нову истраживачку стратегију усмерену на изучавање тога како произведени нано материјали могу да наносе штету по здравље човека и његове околине.

А зашто би ми изучавали? Одмах пуштамо у погон производњу 10 милиона доза годишње. Како сматрају стручњаци: „У овом тренутку је потпуно непредвидиво шта ће радити нано-чипови у људском организму“.

У децембру 2000. године бивши шеф ресора здравства Финске Рауни-Лина Луканен-Килде[1] изјавила је да се сада технички може уградити сваком новорођенчету микрочип, који ће потом функционисати као контролишући уређај унутар човека током читавог његовог живота. Такви планови тајно се разматрају у САД.

Они имају само планове, а код нас је то реалност коју чак нико и не скрива. И што је најважније, наше становништво, које кроз чипизацију може бити претворено у контролисано стадо, нико и не размишља о могућим последицама тога подухвата.

Светска закулиса је међу главним циљевима глобалног господарења посредством терористичког акта од 11. септембра 2001. године, подразумевала тоталну чипизацију и обавезно прикупљање биометријских података и законодавног заснивања те норме тоталне контроле над личношћу.

Федерални истражни биро је створио и активно попуњава највећу у свету базу података биометријских информација о грађанима САД (трепавице на очима, отисци прстију, структура лица, ожиљци на телу, распознавање гласа, језика, мимике и гестикулације). У низу држава већ се врши чиповање. Све сличне новотарије по правилу почињу у САД и онда се у убрзаном поретку шире по свету са задршком од годину-две. Треба очекивати да су на реду Русија и Европа. Са Кином ће бити лакше – тамо ће све бити у поретку који се нареди и веома брзо. Треба очекивати да ће овај процес у скорије време под међународним притиском и уз још један изрежирани терористички напад у РФ и зарад њене „безбедности“, активно почети да се примењује и на телу Свете Русије. Први симптоми идеолошке обраде становништва по питању прикупљања биометријских података о грађанима, већ су покренути на руској телевизији.

На Првом каналу телевизије урађено је пробно постављање видео камера у дечијим вртићима и могућност контроле своје деце од стране родитеља чак и ако су удаљени хиљаде километара. Сутра ће видео камере стајати у сваком разреду по школама и универзитетима (ради контроле „успешности“ и „посећености“, у сваком министарском кабинету и ходнику (ради борбе против тероризма и сумњивих грађана), у свакој цркви (како баћушка не би на проповеди рекао нешто против виших ступњева цивилизације) и у сваком селу (како би се контролисала брзина изумирања и прикупљања летине). Свевидеће и контролишуће око хазара, тотална контрола „великог брата“, виших над нижим, свих над свим, постаће животна норма. И неће бити насиља – све само методама убеђивања.

Данас микрочипови делују уз помоћ усмерених на њих радио таласа ниске фреквенције. Преко сателита чиповано лице може бити праћено у свакој тачки земаљске кугле. Према речима доктора Карла Сандерса, та техника је већ била испробана за време рата у Ираку. Сандерс је открио обавештајни интерфејсни биотик којим управља оператор, који се имплементира у људе. У резултату тога, суперкомпјутер у Агенцији за националну безбедност САД могу да „виде и слушају“, да прате понашање сваког војника у борби, уз помоћ „Система даљинске контроле“ (RMS).

Уз помоћ компјутера RMS оператор може слати електромагнетне сигнале у нервни систем, утичући на тај начин на човека. RMS омогућава да се потпуно здрав човек натера да види халуцинације и чује гласове. Електромагнетна стимулација може да утиче на функцију мозга и мишићну активност, изазивајући спазме и нападе оштрог бола, слично мучењу.

Системи електронског праћења Агенције за националну безбедност САД омогућава да се оствари контрола и управљање над милионима људи. То је врста електронског оружја.

Притом, размере чипова достижу ништавно мале величине, на пример, 5 микромилиметара. У поређењу са тим пречник једне длаке косе изгледа огромним – 50 микромилиметара.

Медији не саопштавају да се за цео живот нарушава неприкосновеност личности човека коме је имплементиран чип. Он постаје жртва манипулација по најразличитијим правцима.

Микрочип може бити имплементиран и у мозак. Сваки човек има уникалну, само њему својствену биоенергетску фреквенцију, као што има уникалне, само њему својствене отиске прстију. Користећи различите фреквенције, тајни оператор који ради за компјутером, може чак да мења емоционални живот човека, изазивајући агресију или апатију. Исто тако се може вештачки утицати на полну функцију човека. Може се контролисати не само свест, него и подсвест. Човеку се могу наметати чак и маште. И све се то ради без информисања и сагласности оног лица у чији је мозак инплементиран микрочип.

Та тајна технологија користи се од 80-их година ХХ века у неким земљама НАТО пакта од стране оружаних сила. Притом ни цивилна ни научна заједница за то није чак ни чула. Само потпуно незначајан део информација о таквим инвазивним системима контроле понашања човека, провуче се кроз академске часописе.

Заглавље текста у „Комерсанту“ гласи: „Кроз 20 година Руси ће се кицошити с наночиповима уграђеним у мозак“. У тексту се говори да ће после 15 година руски научници унети нанотехнологију у људски мозак. Министарство индустрије и енергетике је донело програм развоја електронске индустрије до 2025. године, по коме се до тог времена предвиђа пуштање у производњу наноелектронских апарата без проводника, који омогућавају „контакт људског мозга са околном средином, без проводника“.

Присталице нанотехнологије се оштро противе било каквом регулисању и контролним мерама у тој области. Они све уверавају да су њихови критичари неутемељени, да је та критика плод болесне уобразиље и да се граничи са научном фантастиком.. Но, на жалост, то није фантастика него сурова реалност коју потврђују не само научне теорије, него је реализована у нашем свакодневном животу. Тако да је «тешко онима кроз које долази саблазан“ нанотехнологије.

Главни научни сарадник Института за проучавање Истока при РАН, професор МГУ Акоп Назаретјан, прогнозира да ће нови цивилизацијски продор у коме ће бити унета у живот нанотехнологија високотехнолошког наоружања, показати да ће „данашње атомско оружје и балистичке ракете у односу на то оружје представљати лук и стрелу“. И од тога да ће се човек моћи или неће моћи адаптирати на те технологије, зависи да ли ће оно моћи користити те плодове и притом још и преживети.

Увођење наномикрочипова у вакцине - питање је блиске будућности. Произвођачи нановакцина ће се трудити да „продају“ идеју становништву. Како би се оно натерало да пристане на нановакцинацију, биће пуштени у погон свакојаки сценарији о наводном оздрављењу под дејствима тих вакцина. Произвођачи и разрађивачи тих вакцина ће показивати «документе» и «доказе» које су сами саставили, који наводно сведоче о њиховој ефикасности.

Ево шта пишу у Русији: «Контролисана испорука препарата ће омогућити да се умање неопходни обими активних материја за неколико пута, што значи да ће се смањити цена лекова – смањење негативних нус-појава».

Биће донети чак и закони који легализују нановакцине, које наводно обезбеђују њихову безбедност. Међутим, не треба сумњати да ће све те гаранције бити предате од стране оних ресора који су били иницијатори њиховог стварања и који су обезбедили њихову производњу.

Сценарио са свињским грипом који је покренула Светска здравствена организација, веома је погодан за пропаганду и принуду становништва да се добровољно сагласи на увођење микрочипова путем вакцинације. Све ће то бити учињено под лозинком «вишег добра» за човечанство.

Како пишу «Ведомости» од 6. октобра 2009. године: «Један од кључних праваца развоја нанотехнологије и фармакологије у медицини – представља стварање нановакцина и адресна достава лекова. Према глобалном плану развоја те гране, који је саставила Европска комисија, тај правац у блиском периоду очекује буран раст, а до 2015. године ефикасност доставке на адресу лековитих препарата постаће масовна метода са комерцијалним стадијумом.

А зашто се заправо руска власт обавезује да испуни било какав глобални план који саставља Европска комисија и зашто се ми морамо на то орјентисати? Зар то није предаја дела суверенитета Русије глобалним структурама које делују у интересу глобалних диктатора, у области здравља народа? Зар то не претвара народ у жртву тих структура?

Све се то облачи у лепу обланду «уникалне» могућности «доставке на адресу» лекова, упакованих у наночип, право у потребни део организма. И све изгледа апсолутно невино: «Основна идеја «доставе на адресу» огледа се у томе да се створи такав контејнер наноразмера који ће дозволити да се упакује лек и прогнозираним начином достави у оболели део организма, а не да се просто распореди по свим органима и ткивима» (Ведомости 2009).

То јест, ради се о таквим наноконтејнерима у који ће бити смештен лек и који ће се достављати «прогнозираним начином». Прогнозиран значи – раније задат, то јест, програмиран, то јест, извана управљан.

Они тако и пишу: «Кључни проблем технологије данас представља управљано премештање унетих у организам микрокапсула са леком и могућност да се дистанционо мења проникнуће њихове коре (ради ослобођења лека) – Ведомости 6. октобар 2009. године.

На тај начин, главни проблем је дистанционо, то јест спољашње, са растојања, управљање нано чиповима, увођење у организам човека, који је постао талац тих спољашњих сила које тим чиповима управљају.

Руски научници раде на повећању ефикасности спољашњег управљања унетих чипова. Како пишу „Ведомости“, они су разрадили нову методику уношења у нано контејнере честица магнетита и злата. Магнетит омогућава дистанционо управљање просторним распоређивањем микрокапсула уз помоћ магнетног поља, а златне честице помажу да се прати кретање унетих капсула, као и њихово дистанционо отварање. Друга интересантна технологија – доставка препарата на рачун коришћења аеросола са нано честицама. Научници су разрадили генератор за производњу нано честица лека и спровели су експеримент са мишевима како би се оценила ефикасност аеросолних облика доставке препарата. Како се испоставило, против-упални лекови у области аеросола ефикаснији су од увођења у желудац чак и у том случају када је доза аеросола била милион пута мања. За увођење нових вакцина нису нужне убодне ињекције са убодом – оне се могу просто сипати капима у нос“.

Примећујете вероватно да се у публикацији не појављује реч „чип“- Они то зову „нано контејнер“, „капсула“, „нано честица“, само не „чип“. Реч „чип“ се лукаво не употребљава како се не би заплашили људи који знају шта је то „чипизација“. Међутим, како било да назову чип, његова намена се неће променити.

Еуфорију поводом свих тих нано честица не деле сви. На пример, низ научника сматра да се приликом упада нано честица унутар језгра ћелија примећује токсикација, посебно оштећење ДНК и абнормалност хромозома (а то већ утиче на генофонд нације и може се сматрати оружјем против генетике). Између осталог, утицај нано честица сребра доводи до скупљања крви у разним деловима тела, изазивајући на тај начин отицања и некрозе.

Како сматра академик РАМН Сергеј Колесников „нано супстанце могу овладати страшном рушилачком силом, пошто ми још поуздано не знамо како оне могу утицати на организам. Потребна су нова и нова озбиљна истраживања. Неопходно је избећи грешке претходника који нису узимали у обзир питање безбедности приликом рада са новим технологијама. Према речима Сергеја Колесникова, довољно је сетити се како је почела нуклеарна енергетика“.

И ако се већ данас не успостави контрола, последице могу бити катастрофалне. У Комитету за науку Представничке палате Конгреса САД већ се разматрају исправке у закону према којима најмање 10% федералних средстава издвојених за нано технологије, морају да се одвоје за изучавање ризика. У случају позитивних резултата, производ нових технологија може ступити у медицину и апотеке, а у случају негативних резултата, могу бити предложени Пентагону. Узгред, истраживања Пентагона у тој области су строго тајновита.

Висока способност проницања нано честица повећава њихову опасност по здравље човека. Генерално, о утицају нано честица на људски организам веома мало је познато.

Како сматра доктор медицинских наука, професор, дописни члан РАМН, руководилац лабораторије фармакологије мутагенеза и лабораторије лековите токсикологије ГУ НИИ фармакологије Андреј Дурнев, нано технологија мора да изучи фундаменталне законитости појаве биолошких и токсичких ефеката нано честица, у зависности од њених облика, размере, материјала, пуњења, дозе, начина уношења, концентрације у области циљане зоне, трајања деловања и других физичко-хемијских особености. Лековите супстанце и нано честице могу да се принципијелно разликују по својим особинама. А опште прихваћене методе доклиничке оцене безбедности лека нису прихватљиве за честице. Поред непредвидљивих медицинских последица, коришћење непроверених средстава може довести до значајних финансијских губитака. На стварање новог лека одлази до 800 милиона долара и ако се он покаже отрован, не само да се неће повратити губици за његову израду, него ће бити потребна и велика средства на ликвидацију последица примене.

Рустам Атаулаханов, руководилац предузећа ООО „НТ Фарма“, предвиђеног за обезбеђење производње нано вакцина, рекао је да је максимални капацитет у Русији отвореног погона за производњу нано вакцина, 50 милиона ампула годишње, при трајању производног циклуса од 6 недеља. Притом, производња није предвиђена за продају у иностранству“. А уколико није предвиђено за продају у иностранство, због чега нам је потребна толика количина ампула за годину дана? Или они предвиђају свакодневну пандемију која захтева 50 милиона пелцовања? Ако слична пандемија сваке године данас изгледа невероватном, то значи да вакцинација у Русији има друге циљеве, поред лековитих. И то што производња није предвиђена за продају у иностранство значи да је та масовна вакцинација орјентисана искључиво на становништво Русије. Ако се у свету према тим технологијама односе са великом резервом, и сматрају их експерименталним, то јест, сматрају да су неопходне озбиљне провере , да ли то онда значи да коришћење непроверених средстава са непредвидљивим медицинским последицама, претвара руски народ у огромни полигон за експерименте на људима. Тако руски народ, најнепокорнији народ у свету, хоће да учине најпокорнијим.

Ако на тај начин нано вакцинишу и чипују наше Оружане силе (а њих вакцинишу пре свега недобровољно и по наређењу) и ако затворе унете у војне службенике чипове на било који амерички сателит, онда се може сматрати да ми немамо армију. Она се чак може натерати да преко нано чипова ратује против сопственог народа.

Када функције нашег мозга већ буду прикључене на суперкомпјутере уз помоћ радиоимплантаната и микрочипова, биће већ сувише касно протестовати. Та претња може бити ликвидирана само путем информисања што већег броја људи. Оклевање у борби против те претње уистину је подобно смрти.

На производњу нано вакцина власт је издвојила сулудо много новца, под изговором епидемије свињског грипа.

Међутим, како се може поверовати у нежну бригу власти о здрављу становништва, када она, на пример, дозвољава продају на сваком углу под марком „енергетик“ отвореног отрова у теглицама. Ево је стигла информација: „Студенткиња у Пензи умрла од предозирања енергетицима“.

Тим отровом се не трујемо први пут! Како кажу медицинари: „Пола године пиј и јетру можеш избацити у канту за смеће, и срце можеш бацити тамо! „Јагуар“ је генерално отровна гадост, са 20 година већ си хипертоник са цирозом. У састав енергетских пића улазе опасни хемијски синтетички препарати, као што су кофеин, ефедрин, адреналин, никотинска киселина и слично, а такође и отворени наркотици типа кокаина и свакојаког другог ђубрета. Отуд и хипертензија са 20 година и болест бубрега изазвана тиме што су бубрези филтер организма и нису се успели изборити са отровима из енергетских пића и избацити их из строја. И шта? Може ли се после овога веровати да прича о вакцинацији долази од људи који „брину о нашем здрављу“, када се на сваком углу, 24 сата дневно, продају отрови различитих укуса и власт не предузима ни трунку напора да забрани продају тог очигледног отрова за сопствено становништво.

Ситуација са вакцинацијом на Западу није ништа боља. Јер тамо посвуда влада демонократија. На пример, у Француској су тужили противнике присилне вакцинације, назвавши то „циљаним покушајем масовног тровања становника Француске“.

Према тексту публикованом у „Комерсанту“, у САД је код девојке од 25 година после примљене вакцине од грипа испровоцирана ретка неуролошка болест – торзиона дистонија. „Ми немамо никакву сумњу да је вакцина стимулисала ту болест – сматра лекар Давид Гудфрај са Института Хопкинс. – Та вакцина садржи адјуванте – материје које поспешују израду антитела као одговор на примљену вакцину и има масу нус појава. Слични препарати су се неколико година користили и у Великој Британији, неколико људи су после тога постали инвалиди са потпуно уништеним имуно системом“… Друштво опште и породичне медицине Немачке већ је позвало лекаре да не користе никакве вакцине против грипа. Сматрају да их је боље преболовати, него постати учесник медицинског експеримента који разрађују чланови Билдербершког клуба.

Кад смо код Билдербершког клуба, познато је да су на свом заседању у мају 2009. године, када је разматрано питање смањења броја становништва на земљи, предлагало да се од Светске здравствене организације направи глобално министарство. Деца журе, сујетни су, већ конкретне структуре светске владе Глобалне империје формирају СЗО – то је структура хазарократије и њен инструмент за смањење броја становника. Улога Светске здравствене организације у историји са свињским грипом, такође је изузетна. СЗО се активно залаже за вакцинацију. Но, шта стоји иза те вакцинације…

О томе пише Давид Ајк у горе поменутом тексту „Није толико страшан грип, колико вакцина!“, где он наводи конкретне чињенице које потврђују тај закључак из наслова текста.

У тексту се посебно говори о томе како је аустријска новинарка Џејн Бјургермајстер предала у ФБИ САД досије који сведочи о „организацији завере са циљем уништења значајног дела становништва планете путем увођења смртоносних вакцинација за људе, наводно против свињског грипа“. Како се види из тог досијеа, кривци за овај злочин су Светска здравствена организација (СЗО), ОУН, Барак Обама, кланови Рокфелера и Ротшилда, а такође и неколико других институција и појединаца.

Џејн Бјургермајстер је подигла конкретне оптужбе за биотероризам против таквих фармацеутских гиганата-произвођача вакцина, какви су Novartis International AG (Базел, Швајцарска), Baxter AG (Аустрија), Baxter International u SAD (Дирфилд, држава Илиноис).

Џејн Бјургермајстер тврди да су оба грипа, птичији и свињски, били разрађени у лабораторијама са циљем масовног уништења људи путем вакцинације. Фасцикла са документима које је она прикупила носи назив: „Докази за оптужбу за биотероризам“. У доле наведеном одељку говори се о САД, међутим, оно што је Џејн написала односи се на све земље без изузетка: „Постоје документоване потврде тога да је међународни корпоративни злочиначки синдикат, продревши у више владајуће кругове земље и одређених земаља, намеравао да оствари акт геноцида против народа САД путем коришћења вештачки (генетички) створеног вируса грипа и програма принудне вакцинације са циљем масовног уништења становништва, наношења штете њиховом здрављу и депопулације Америке“.

Циљ свега тога је уништење остатака америчке државности. Јер, да би се изградила глобална империја антихриста, морају се уништити све националне државе. САД овде није изузетак. И то неће бити тешко урадити, јер државност Америке која је потпуно окупирана хазарократијом, у суштини номинална, у том смислу и најслабија у свету.

Најопаснија сила у свету јесте државност Русије. Не чудите се томе. То је тако јер се руска државност опире на моћан фундамент Православља чији је носилац наш народ. И без обзира на то што су политичке и економске полуге управљања у нашој земљи заузете од стране хазарократије, они нас нису духовно покорили. И величина Православља, помоћ Божија, заступништво Пресвете Богородице и молитве светитеља, у земљи руској просијавших, дају нам такву силу као народу и такву моћ нашој држави, да чак и када се налази у условима политичке и економске окупације, Русија и даље остаје најважнији ослонац националне државности у свету. Тачније речено, сада тај ослонац није Русија, него Света Русија, која обједињује у себи политичке империјске идеје „Москве – Трећег Рима“ и духовни православни идеал „Русије као Новог Јерусалима“. И ако је идентитет хазарократије повезан са Глобалним каганатом антихриста, то је државни идентитет нашег народа повезан са Светом Русијом Христа. Ми можемо чак и не бити свесни тога, јер духовни пориви нису увек осмишљени разумом, али на духовном нивоу то је управо тако. У супротном, наша државност би одавно пала под жестоким налетима Хазара.

У нашој земљи је настала задивљујућа ситуација. У државној структури под називом „Руска Федерација“ настале су две групе: власт, орјентисана на глобални идентитет Глобалног каганата и потчињена хазарократија са једне, и народ који има идентитет Свете Русије, са друге стране.

Власт је зависна и потчињена хазарократији. Због тога идентитет и циљеви хазарократије не могу бити идентитет и циљеви наше власти.

Идентитет власти, повезан са Глобалним каганатом (царством антихриста) налази се на тај начин у сукобу са идентитетом народа, повезаним са Светом Русијом (Царство Христа), са државом у којој наш народ невидљиво живи и коју ће поћи да штити када непријатељ отворено крене на нас у рату.

Сукоб та два идентитета – представља духовни сукоб царства антихриста и Царства Христа. Сви политички, економски и социјални догађаји који се одигравају у Русији, представљају само пројаву и последицу тог сукоба у тој борби.

И из тога разлога, између нашег народа и власти која је издала народ, која му је неверна, која се поклонила под „туђи јарам“ – нема ничег заједничког. Као што је речено у Светом Писму: „Не упрежите се у исти јарам са неверницима, јер шта има праведност са безакоњем или какву заједницу има светлост са тамом? А какву сагласност Христос са Велијаром? (2 Коринћанима, 6; 14-15)

Једном су у ТВ програму В. Путина упитали: „Верујете ли ви у Бога?“ Уследио је одговор: „Ја верујем у човека“. Беда наших владара је – у одсуству вере у Бога и као последица – одсуство страха Божијег.

Јер кад би они имали вере макар као „горушичино зрно“, били би свесни да су они исто тако смртни као и сви, да је овај живот краткотрајан и од тога како ће га они проживети – по заповестима Божијим или ратујући против Њега – зависи њихов будући живот у вечности. Зависи са ким ће они бити у вечности – у рају, са Богом, праведницима и онима који су положили душу своју за своје ближње и за Свету Русију, или у паклу – са антихристом и свима који му служе. Тада би схватили да их Господ, као Даривалац живота, може узети тог истог трена. Са чиме ће и са каквом савешћу тада изаћи пред Њега? Какав одговор ће тада дати за поверену им Русију – врт Пресвете Богородице? Јер коме је много дато, од њега се много и тражи.

Народ у души осећа и не верује власти, ма каква обећања о благостању она давала и ма какве лицемерне речи изговарала. Та власт посебно воли да пљује по Стаљину, стављајући до знања како је она изузетна у поређењу са тим „злочинцем“. Како ће другачије власт себе обелити пред очима народа. Нужно је створити у његовим очима образ злочинца а затим себи дати изглед нежне белине увек кад се са њим пореди. У стилу, волите нас, иначе ће бити буке…

Опростите, но, поредити себе са Стаљином који је у најтежим условима успео да сједини народ и надахне народ на велики народни подвиг, да створи тешку и атомску индустрију, да добије Други светски рат, да створи војни блок Варшавски пакт као противтежа НАТО пакту, поредити себе са Стаљином који је читав живот јачао нашу државност – једноставно је смешно. Ради очигледности навешћемо само један показатељ, како се развијала совјетска индустрија за време владавине Стаљина. Уз сву сложеност прве петолетке у току њеног трајања на сваких 29 сати ницало је ново предузеће, у другој петолетци – на сваких 10 сати, а у трећој петолетци, незавршеној због почетка рата – сваких 7 сати! То је невиђен темпо индустријског раста како пре, тако и после тога. До данашњег дана тај темпо индустријског раста нико није достигао. За сву историју светска цивилизација није знала и неће знати ни за шта слично томе!

За данашњу власт рачуница се креће у обрнутом смеру – на број банкротираних предузећа.

Ево како правник Роман Носиков одговара Димитрију Медведеву у вези са његовим антистаљинским изјавама: „Зашто морам да слушам те дечије глупости о „победи и достигнућима упркос Стаљину“ од одраслог човека који је овладао високом влашћу у земљи? Шта, да ли председник заиста мисли да је народ СССР-а сам пројектовао Т-34 или Ил-2? Да је сам створио нуклеарну и хидрогенску бомбу? Да је сам изградио фабрике и подигао пољопривредну производњу, науку и индустрију? Или је то питање ефикасности менаџмента?

Желите да убијете Стаљина Дмитриј Анатољевич? Заиста желите? Ја ћу вам рећи од чега да кренете. Уништите корупцију без стрељања, подигните индустрију без ГУЛАГА, ојачајте одбрамбену спремност, обновите науку и образовање, решите питање здравствене заштите, демографије, безбедности, законитости. Учините то. Одушевите народ. Убедите га у то да сте му потребни и не дајте да га понижавају. Шта треба урадити да би се то остварило. Знате то и сами. Одлично знате. И тада – више нико неће спомињати Стаљина. Помињаће - Вас. И само - Вас.

А сада имамо то што имамо. Значи – Стаљин је актуелан као и раније“.

Стаљинов унук је изразио исту такву мисао: „Урадите више од Стаљина и људи ће га заборавити“. Друго једноставно није дато. Но, у томе и јесте ствар, што ова власт генетски није способна на стваралачку делатност.

Русија је у невољи! Горој него у далеким двадесетим. И због тога народ памти Стаљина.

[1] Финска докторка која је разобличавала глобалистичке сатанисте, умрла је 2015. године, породица (и она за живота) сумњали су да јој је болест подметнута https://dodjiividi.blogspot.com/2015/08/blog-post_68.html 

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com