БРАТСТВО СВ. СТЕФАНА ПРИ МАН. СЛАНЦИ

manastir sveti stefan slanci arhitekturaДрага браћо и сестре, пре 8 година, уз благослов Оца Андреја започета је лепа традиција дељења освештаних бадњака пред Божић, на више локација у Београду. Са радошћу вас обавештавамо да ће наш манастир Светога првомученика архиђакона Стефана у Сланцима, милошћу Божијом, са благословом нашег духовног оца игумана Стефана, и ове године организовати дељење освештаних бадњака. Сав сакупљени прилог, као и сваке године, биће подељен вишедетним породицама и породицама које оскудевају у основним животним потребама...

Број локација на којима ћемо делити бадњаке, зависи од броја људи који ће учествовати у организацији, а посебно у дељењу бадњака 4. 5. и 6. јануара наредне године.

Самим тим, и прилог који ћемо сакупити, директно зависи од броја локација које ћемо имати.

Стога, молимо све људе добре воље, који желе да узму учешћа са нама у овом благословеном делу, да нам се јаве поруком на телефон 064/888-6079 (Брат Иван).

Након тога ћемо вас контактирати, и договорити за даље деловање у складу са вашим могућностима.

Учествовање у овом благословеном делу ће бити наша жртва Богу, из љубави према ближњем, у нади на опроштење грехова и живот вечни!

Свако добро од Господа.

Братство Светог Стефана при манастиру Сланци

Извор: Православна Породица

Фото: Фејсбук страница Манастир Сланци

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com