9987

Поштовани читаоци, преносимо плакат о трибини која ће се у Галерији 73 у Београду одржати 4. марта текуће године од 18 часова. Опширније о трибини можете читати ниже...

Поштовани,

Позивамо вас у петак 4. марта 2022. године од 18 часова на трибину Србија се роди у Галерију 73, где ће се говорити о нестајању српског народа, борби за позитиван природни прираштај и представити предлог измена Закона о вештачком прекиду трудноће, који има за циљ да ангажује све релевантне структуре друштва да професионално приступе и дају свој допринос у решавању овог горућег проблема. Као представници програма Србија се роди и гости на трибини обратиће се Андреја Младеновић, председник Самосталне српске странке; Вања Милошевић, гинеколог-акушер из ГАК Фронт; затим Др Миша Ђурковић, директор Иститута за европске студије; Марија Стајић из Центра за живот и коаутор портала Међународне породичне вести, Горан Орлић, председник Друштва српских домаћина Вршац и Миљан Ћеранић, директор Православног спортског друштва Света Србија.

Србија се роди је назив борбе за позитиван природни прираштај српског народа коју су покренули и заступају Православно спортско друштво Света Србија и Друштво српских домаћина са благословом Његове Светости Патријарха српског Г. Г. Иринеја и игумана Свете царске српске лавре Хиландара, Високопреподобног архимандрита Методија.

Одговор на решавање проблема негативног природног прираштаја је у традиционалним породичним вредностима и изменама закона о вештачком прекиду трудноће чијом применом ће се одмах показати резултати кроз повећање наталитета, јер ће овај Закон спроводити јасне и прецизне процедуре. Предлогом законских измена штитимо децу и родитеље, посебно жене и њихово здравље дајући им права и слободу да бирају живот. У овој борби придружили су нам се, и придружују еминентни лекари, правници, професори, јавне личности, привредници и удружења. Национално демократски политички савет и Самосталци су се заузели да квалитетним помацима у пракси и политичким утицајем проводе национални програм Србија се роди. Све своје капацитете и догађаје које приређујемо удружили смо и објединили под именом Србија се роди. Живимо као велика породица свих генерација спортиста, родитеља и пријатеља и делујемо са високом друштвеном свешћу и одговорношћу према отаџбини и нараштајима који долазе.

Контакт 0607330735

Миљан Ћеранић

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com