Коментар уредништва "Саборника" поводом заоштавања америчко-руских односа

1442754296 n00075837 tКоначно смо и то дочекали! Русија је у Сирији снагом свог оружја јенкијима рекла ДОСТА! Рекла је доста насилном свргавању режима од стране неонацистичких САД. Дуго смо чекали да Русија и у дипломатском речнику почне да поставља САД на своје место. Јенкији су после распада СССР, услед некажњивости потпуно обезобразили, мешајући се у унутрашње ствари свих земаља света. После бомбардовања Србадије, дрски јенкији се отворено мешају у унутрашње ствари Сирије, Русије, Белорусије, Украјине, Грузије, Молдавије, земаља ЕУ итд.

DBvdyweWsAIhOXb

Вашингтон је ових дана позвао Москву да објасни маневре Оружаних снага Руске Федерације у близини границе са Украјином. Уследио је брз захтев Москве Сједињеним Америчким Државама да објасне присуство своје армије у Сирији. У том захтеву је речено да је премештање војске унутар једне државе, унутрашња ствар те државе, док су дејства Пентагона у Сиријској Арапској Републици у супротности са нормама међународног права.

Штабови РФ и САР су саставили заједничку изјаву у којој се истиче да војно присуство САД у Сирији без одобрења СБ УН у суштини представља акт окупације и заоштравања ситуације у региону. У целини, присуство Оружаних снага САД у Сирији провоцира активност терористичких организација на Блиском Истоку.

- «Уз попустљивост америчке стране, терористи су организовали канал доставке оружја, муниције и средстава везе на ту територију. У «Ел-Холу» су џихадисти основали свој суд» - наводи се у поменутој заједничкој изјави.

На крају изјаве Русија и Сирија позивају САД да објасне присуство својих снага у Сирији и позивају их да признају незаконитост својих дејстава на територији Сиријске Арапске Републике.

Ничија није горела до зоре каже наш народ, уредник "Саборника" је у манастиру Сланци говорио о седам "Империја зла" које је срушила Русија у својој историји (видети ОВДЕ), све говори у прилог томе да је Русија на путу да сруши и осму Империју зла...

Фото: РУНЕТ (руски интернет)

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com