ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ВОИСТИНУ ВОСКРЕСЕ ХРИСТОС!!!

 e49d6e61aab4443515b5d7fcfbfdf7e8

Поштовани читаоци „Саборника“, драга православна браћо и сестре, срећан и Богом благословен светли празник над празницима, Васкрсење Господа и Спаса нашег Исуса Христа!

Тужно је гледати како се „западни фактор“ острвио на нашу Свету Цркву у покушају да јој одузме спасоносну силу садржану у Божанској Истини православног учења. Данас су на посебном удару два братска православна народа – Руси и Срби – и због тога не смемо очајавати, то је шанса да нас се што више упише у Књигу Живота вечног Царства Христовог, јер се наша два народа, као ни један други народ на планети, данас боре против отворених богобораца и лажних учитеља новог Содома. То је и шанса да нас се што мање саблазни и да нам „не охладне срца“ у веку умножења безакоња које је очигледно наступило.

Не заборављајмо да смо ми „нови виноградари“, да смо и ми данас „род изабрани“ уколико се покажемо достојним тог изабранства, достојни својих великих предака. Небеска Србија је препуна оних које су убијали са Христом, даће мили Бог да Србадија са Христом и васкрсне, и да радосно кличе Богу Алилуја, по речима светог Николаја Србског!

Амин! Амин! Амин!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ВОИСТИНУ ВОСКРЕСЕ ХРИСТОС!!!

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com