pashaХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Поштовани читаоци, као ретко када, са трепетом у срцу ишчекивасмо силазак Благодатног огња на Велику суботу, у ово време кад већина човечанства сматра вирус јачим од Господа и Спаса нашега, страхујући због маловерја нашега. Као што знате, Милостиви Бог нас не остави и посла нам и ове године утеху, пославши Благодатни огањ уочи Православног Васкрса.

Желимо да верујемо да ће наш многострадлани род србски извући поуке из своје историје, извући поуке из ове телевизијске пандемије и да више неће газити на грабље својих непријатеља који нам наметнуше прво безбожну револуцију, а потом безбожну демократију.

Наш светитељ Јустин Ћелијски у тумачењу Прве Посланице апостола Павла Солуњанима, пише да нам је апостол Христов поручио „да се увек веселимо, пошто су зло, смрт, грех, ђаво и пакао побеђени. А када је све то побеђено, има ли нешто у свету што може уништити нашу радост…“. Ту радост никакви „стручњаци“, никаква власт, не могу нам одузети!

Од срца Вас поздрављамо све, драги пријатељи, драги наши молитвеници пред Господом, поштовани читаоци „Саборника“, са том радошћу коју нам доноси Васкрсли Христос!

Желимо Вам свако добро од Господа и Спаса нашега који нам дарује све што нам је неопходно за живот наш и да све Вас и нас са Вама, не лиши Своје милости и у будућем веку.

Радујте се и веселите се данас браћо и сестре, јер уистину Христос Васкрсе.

Ранко Гојковић, уредник "Саборника србско-руског" са помоћницима и сарадницима.

pasha

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com