308838028 461627759332252 2312061215183216263 nТешко је наћи разумну реч поводом трагедије која је задесила Србију на празник њеног великог сина, светог Николаја Србског. Поготово је то тешко данас, када су плач и молитва много потребнији од било каквих саопштења. Истовремено, свесни смо да се не сме прекидати борба против зла. Управо данас, када је србска просвета доживела свој црни дан, није лицемерно него неопходно подсећати на речи нашег светитеља кога данас прослављамо:

"Образован је онај који има образа и богат је онај који има Бога у себи. Школован је онај човек који је успео да очисти језик од гадних речи и своје срце од смрадних жеља и свој ум од безбожних мисли. Ко није ово успео, томе школовање помаже само да једном наученом вештином зарађује себи за хлеб као што школован (на свој начин) медвед зарађује својом вештином играња. Вера човекова није друго него отварање врата душе и допуштење Богу да уђе."

Да се у нашим школама и домовима изучавало величанствено дело данашњег свесрбског свечара светог Николаја, уместо насађивања богоборачких изопачености содомског Запада, Србија не би плакала на празник једног од својих највећих синова.

Није нам циљ да стравичну трагедију користимо зарад критике власти, али морамо рећи да Породични сабор последњих осам година упозорава јавност и државне органе да се у Србији спроводи институционализација отворено богоборачких и сатанских учења и идеологија, све под прикрићем наводних «људских права». Сведоци смо чињенице да последњих година по нашим школама вршљају свакојаке сподобе које под плаштом наводне борбе феминисткиња за женска права или родну равноправност, насађују отворено богоборачку и сатанску идеологију међу нашу децу.

Током наших «Недеља породичног јединства» износили смо мноштво података о десетинама милиона окултиста и сатаниста на Западу, упозоравајући да ће калемљење њихове погубне институционализације сатанизма и сведозвољености под плаштом «борбе за људска права» довести до трагичних последица у нашој школи и нашој породици и међу младима. Наша школа је практично изгубила васпитни карактер јер су богоборачким и сатанским законима наметнутим са Запада, просветне власти у Србији развластиле наставнике и учитеље као и родитеље, да васпитавају децу у школама.

Последњи је тренутак да се Србадија отрезни и прекине ново самоубилачко срљање у загрљај сопственим крвницима. Наш народ није попут западних народа настао политичким путем и државним наметањем, него је Немањићка државност настала као литургијски плод хармоније Небеског и земаљског царства, то јест Цркве и државе.

Немогуће је побројати све не само девијантне него и сатанистичке емисије и прилоге који се последњих година емитују са екрана наших телевизија са националном фреквенцијом. Подсећамо да је на «јавном сервису» који се финансира новцем грађана Србије, 18. фебруара 2022. године у ударном термину програма, емитован документарни филм «Слава сатани» који је у афирмативном тону приказивао појаву сатанизма. Ових дана, буквално пред невиђену трагедију, још једна телевизија са националном фреквенцијом, ТВ ПИНК, у току националног дневника најављује реализацију пројекта „Луцифер“ који би требало да има премијерно извођење 02. октобра о.г. у Београду, у биоскопу Одеон.

987

Због тога се Породични сабор снажно залаже и залагаће се за што хитније измене у нашем законодавству које би омогућиле да се Србија не претвори у дивљи запад, а као најхитније захтеве истичемо забрану свих ријалити програма у којима се промовише насиље и неморал, забрану свих емисија у којима се промовише сатанизам, као и забрану рекламирања кладионица и алкохола и увођење реда и одговорности на социјалним мрежама кроз законску регулативу. Такође, залажемо се за забрану свих ваннаставних садржаја и ритуала у школама који су у супротности са духом наших традиционалних вредности.

Изјављујемо саучешће и дубоко састрадавамо са ожалошћеним родитељима и породицама у њиховом болу.

Screenshot 2023 05 04 004509

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com