18520519 57b87046db5f01f50aa412b88233a2bc 800Напомена: Поштовани читаоци, са сајта "Православна породица" преносимо текст о конференцији у Петрограду на којој су медисински експерти изнели мноштво озбиљних аргумената против ковид-вакцинације...

†   †   †

„То се не може назвати вакцином!“ – часни руски лекари разобличили вакцинални фашизам на конференцији у Петрограду

†   †   †

Од 20. до 21. октобра 2021. у Санкт Петербургу је одржана конференција под називом „Медицинске, организационе и политичке карактеристике вакцинопрофилактике против COVID-19 у Русији“, која је окупила неколико десетина независних научника и експерата – пре свега, лекара и биолога,али и адвоката, политиколога и психолога... Кампања која се води у Русији, али и широм света – приморавања становништва да прими експерименталне ГМО коктеле, оцењена је као веома опасна, заправо, као глобална диверзија, која нема објективне медицинске основе и која, напротив, ствара нове ризике по живот и здравље огромног броја људи. Поред информација од лекара и биолога, скоро први пут на таквом нивоу, оглашене су и бројке умрлих и жртава вакцина (посебно у САД и Великој Британији, где, за разлику од Русије, владине агенције прикупљају такве информације). Најављене чињенице захтевају хитну промену политике власти у „борби против ковида“ – док за целу земљу не буде касно...

У првом делу нашег транскриптног материјала говорићемо углавном о упечатљивим говорима чланова медицинске заједнице. Доктор медицинских наука, један од модератора догађаја, др Александар Редко, у уводној речи је истакао:

„Ми се налазимо усред некаквог лудила чији организатори, под маском заштите здравља и живота грађана Земље, у ствари остварују комерцијалне и друге анти-људске интересе. Трансхуманизам, који је наметнут одозго, разлог је што смо семи овде окупили. А овде питања ни из далека нису само из вирологије или имунологије: ми говоримо о кршењу наших права и слобода, о директној опасности за нас и нашу децу – за само даље постојање човека на планети“.

Др. мед. Павел Воробјов је испричао како његова клиника успешно лечи и сам ковид (лечење се не разликује много од лечења обичне јаче упале дисајних путева), као и поствакцинални синдром налик ковиду, који се сада бележи код многих вакцинисаних:

„Наша организација је једна од ретких која надгледа компликације после вакцинације, и ми то радимо дуги низ година. Ми користимо антикоагулансе, свеже замрзнуту плазму у тешким случајевима са „дугим ковидом“. Покушали смо да се пробијемо до Министарства здравља, много пута смо се обраћали онима који су писали ове препоруке за лечење, али нас они једноставно нису схватали озбиљно. Иако се наша главна понуда - употреба антикоагуланса - сада активно користи широм света. Више од 3000 људи је лечено у нашој клиници. Резултати терапије су близу 100% успешности - само око 10 пацијената није могло да се излечи, и то зато што су или сами из неког разлога одбили лечење или су отишли ​​у болницу и тамо добили салмонелозу или неку другу инфекцију.

Док смо припремали препоруке за постковидни синдром, појавила се тема поствакциналних оштећења (ПВО). Видимо да има избијања заразе у земљама где је становништво добро вакцинисано. Тако је и код нас. Графикони за Москву и Белгородску област, на пример, јасно показују да су нове појаве болести у директној корелацији са почетком обавезне вакцинације.

Званичне информације о пост вакциналним оштећењима(ПВО) су до данас затворене и нису нам доступне. Штавише, нема потпуних информација о трећој фази тестирања „Спутњика В”. Постоје информације да су прелиминарна испитивања овог препарата вршена углавном на војним лицима, што је противзаконито. У најмању руку, прикупили смо некако нашу статистику, интервјуисали 30 хиљада вакцинисаних и у препорукама навели да је потребно направити сервис за прикупљање информација о ПВО.

Сасвим је очигледно да постоји директна корелација са ковид-вакцинацијом: случајеви тромбозе, миокардитиса и перикардитиса су код вакцинисаних десет пута већи него код оних који су примили друге вакцине. Штавише, постоје подаци да вакцинисани теже подносе ковид од невакцинисаних“, приметио је професор Воробјов.

5

Предузетница Дина Гибсон говорила је о челично документованим оштећењима после вакцинације у Сједињеним Државама и Европи користећи базу података ВАЕРС и систем „жутих картона“ у Великој Британији као пример (у Русији једноставно не постоји такав систем – Влада је забранила лекарима да прикупљају информације о смртним исходима и компликацијама након вакцинације и отворено лажу да их нема - РИА Катюша):

„Систем регистрације ПВО, ВАЕРС креиран је на предлог америчког Конгреса, и за лажне пријаве тамо предвиђено је кривично гоњење. Једина озбиљна замерка на тај систем односи се на то што он не показује пуну слику – у њега пада од 1 до 10% свих могућих оштећења после вакцинације. Често се лекарима који достављају документацију онемогућава укључивање у систем. Са почетком вакцинације против ковида у Сједињеним Државама и свету, подаци о ПВО у ВАЕРС-у су се најмање удвостручили.

8. октобра 2021. године, систем је имао информације о 16.766 смртних случајева (https://openvaers.com/), више од 800.000 компликација различите тежине, укључујући: 24.805 трајних инвалидитета, више од 2.000 спонтаних побачаја код жена, 9.470 миокардитиса итд... Независни аналитичари сматрају да су, заправо, ове бројке потцењене за ред величине. (на пример, чувени израелски лекар Зеленко, који је излечио Трампа и многе друге западне познате личности, каже да је само у САДвише од 100.000 људи већ умрло од вакцина).

Па ипак, чак су и ове бројке саме по себи монструозне. Оне премашују број умрлих и оштећених од свих 70 вакцина које постоје у Сједињеним Државама за 30 година, и најмање 500 пута (!!!) су опасније од вакцина против грипа. (Пре ковид-а, су оне сматране за најопасније).peter1Америчка војна докторка Тереза ​​Лонг, која је одговорна за давање дозволе летења посадама војних авиона, изјавила је под заклетвом да сматра да је неопходно уклонити вакцинисане пилоте и чланове посаде из летова, због ризика од изненадне смрти и тешких компликација након вакцинације.

У Великој Британији од 1964. године постоји систем „жутих картона“. 9. јуна 2021. докторка Тереза ​​Лори, која је стекла медицинско образовање у Јужној Африци и преселила се у Велику Британију, где се бави приватном медицинском праксом, написала је отворено писмо директору Британске агенције за регулацију лекова и медицинских производа...

Тереза ​​Лори је шеф консултантске фирме за такозвану медицину засновану на доказима, односно професионално се бави аналитиком ефективности статистике. Какве статистике? Статистике која открива ефикасност одређених медицинских метода и њихове трошкове, укључујући методе лечења заразних болести. Она проучава колико је добар или лош ВАЕРС или други статистички алати. Ово се зове „доказна медицина“.

У свом писму, др Лори тврди да Регулаторна агенција за лекове и медицинске производе Велике Британије има више него довољно доказа у систему жутих картона,које нико не доводи у питање.Реч је о доказима да вакцине против ковида нису безбедне за употребу код људи.

Према „жутом картону”, почетком октобра 2021. године само у Британији је забележено 1,2 милиона разних компликација након „антиковидних“ вакцина. Од тога: 1.700 смртних случајева, 19.000 кардиоваскуларних компликација, скоро 44.000 компликација репродуктивне функције“. Не разумем зашто Русија нема такав систем као што је ВАЕРС или „Жути картон“, рекла је Дина Гибсон.

karikatura kakaya vakcina luchshe byl by vybor sergey elkin 2471

Да, ово је наравно све из САД и Велике Британије... али и „наш“ Гинцбург се недавно похвалио: кажу, ефикасност „Спутњика“ је на нивоу „Фајзера“ и „Модерне“, а његови менаџери су признали да је принцип рада код „Спутњика” потпуно исти као и код наведених америчких вакцина, а разлика је само у механизму испоруке. Тако да је сада главна разлика између „руских вакцина“ и њихових – само у томе што се у САД и Енглеској подаци ипак некако прикупљају. А у Русији нема ВАЕРС-а, нама само нуде да верујемо у лажи Голикове, Попове и Гинзбурга. Упркос здравом разуму и објективним информацијама од пријатеља и рођака,оштећених вакцинацијом.

Активиста за људска права Денис Шулга дао је веома важне информације о умрлима од тзв. „Вакцинације против КОВИД-19“ у Руској Федерацији:

„Према закону, Росздравнадзор и Роспотребнадзор су дужни да воде евиденцију и контролу оштећења након вакцинације. Али они то или не раде, или крију информације. Као резултат тога, нуди нам се да верујемо Гунзбургу да „није забележен ниједан смртни случај након вакцинације са Спутњиком В“ (https://tass.ru/obschestvo/12357333). Заправо, први извештаји о смрти након експерименталних ГМО-препарата, погрешно названих вакцинама, почели су да се појављују већ у пролеће 2021. У почетку их је било мало, и грађани им нису обраћали довољно пажње. Од јуна 2021. било је све више таквих извештаја јер су званичници почели активно да терају људе да учествују у експерименту. Од септембра 2021. на интернету је свакодневно почело да се појављује у просеку најмање десетак нових пријава о смртнимисходима грађана убрзо након вакцинације. Друштвени активисти и независни истраживачи почели су да прикупљају сопствене базе података. Данас то раде Лига заштитника пацијената, удружење „Московски родитељи“, удружење „Стопвакцизам“, Телеграм канал „Жртве вакцинобесија“, пост-ваццинес.рф, појединачни блогери. Наш пројекат „Стовакцизам“ има базу података од 430 сличних пријава смрти након употребе експерименталних препарата, који би наводно требало да спрече смрт и тешку болест. Све су то приче са конкретним именима и документима. Анонимних порука има за ред величина више.

Да бисмо проценили општи тренд, обратили смо се подацима из иностраних извора, замолили математичаре да моделирају барем приближно укупан број могућих тешких ПВО у Русији. И показало се да је количина информација којима ми располажемо два-три пута мања од стварних цифара. На друштвеној мрежи ВКонтакте спровели смо анкету о ПВО, у којој је учествовало 30.000 хиљада људи, и тамо је око 10% одговорило да није спремно да се вакцинише због тешких последица људи, које су им лично познате. Бројке су застрашујуће“, рекао је Шуљга.

Своју статистику је изнео и доктор медицинских наука, Денис Иванов. Према његовим речима, од 744 пацијента једне од престоничких ковид болница, 94 особе (13 %) су претходно вакцинисане (подаци су прикупљани у лето, када ситуација није била тако акутна као сада). Штавише, од укупног броја вакцинисаних - 62% су били тешко болесни, а 10% је умрло. (Ове бројке сасвим јасно разоткривају лажи Голикове-Попове и других лобиста модерногубадања). Према Денисовим речима, 40%пострадалих од вакцина примљено је у болницу у року од месец дана након примања препарата, а огромну већину компликација (77%) чине они, који су примили„Спутњик“.

Заслужни доктор Руске Федерације Николај Бочаров аргументовано је показао зашто се ГМО коктели „противковида“ не могу назвати вакцинама:

„Имунопрофилакса је, према закону, смишљена да створи специфичан имунитет на заразне болести. На сајту Роспотребнадзора су детаљно наведене све карактеристике и правила имунизације: морају се обезбедити све социјалне гаранције, морају се заштитити права грађана. Кључни критеријуми су безбедност, ефикасност, информисаност становништва о Пост-Вакциналним Оштећењима. Међутим, сада препарати који се у Русији користе за вакцинацију против корона вируса не пружају имунолошку заштиту против КОВИД-19 и не могу да издрже ниједну критику.

Након почетка масовне вакцинације, смртност од КОВИД-19, почела је да расте. Постоји средња и висока корелација између инциденције коронавируса и вакцинације. Најизраженији степен корелације био је у Израелу и Француској, а мање изражен је био у Русији. Подаци су показали повећање морталитета од КОВИД-19 за 16% у прва три месеца од почетка масовне вакцинације у Русији. Ова цифра у нашој земљи остаје и даље једна од највиших у свету. Сви подаци и графикони показују да је и стопа смртности међу вакцинисанима у порасту... Може се закључити да развијени препарати нису имунска заштита од болести КОВИД-19“, резимирао је др Николај Бочаров.

Још један глас истине у медицинској заједници на конференцији била је лекар-терапеут Софија Науменко:

„Радим као лекар опште праксе више од 15 година и никада нисам видела толико болесних после вакцинације (против ковида). Увек смо имали вакцинацију, али су компликације биле ретке. Данас ми свакодневно долазе пацијенти са ПВО. Подељени су у два типа: хитне и одложене компликације. То могу бити, како најтежастања, тако и она на која многи не обраћају одмахпажњу. Огроман полиморфизам симптома узрокован је карактеристикама самог вируса и вакцине. А што је најгоре, чини се да вакцине изазивају исте симптоме као и тзв. „Постковидни синдром“, који се често манифестује код људи неко време након болести КОВИД-19. То сугерише следеће: или вакцина није ефикасна, или је она узрочник истих симптома – и онда је то основа за њено тренутно повлачење.

Чак и ако људи мисле да су добро поднели вакцину, нема никакве гаранције да се неће суочити са истим проблемима за два месеца. Главни проблеми су оштећење нервног ткива и згрушавање крви. Испада да ми већ сада лечимо људе од вакцине, а не од болести. Ситуација која је настала данас је изузетно опасна. Фактички, вакцинисане особе могу бити опасне за своје најмилије. Особа која ради у некој друштвеној структури је принуђена да прими ову вакцину. Он то чини у нади да ће заштитити своје најмилије, укључујући и старије – и, нажалост, старији се разболе и умиру.

Већ сам имала неколико таквих случајева - старија особа седи код куће, не иде нигде. Једини са ким комуницира је рођак који је вакцинисан да би заштитио пензионера. И убрзо након разговора са рођаком, старија особа се разболи и умире. Лекари сада морају масовно да дају отказ, јер се ради о кршењу основног принципа медицине – не науди. То јест, доктор који данас ради у државној установи је приморан да прекрши своју главну заклетву. И то не може дуго проћи незапажено од стране медицинске заједнице. Не разумем зашто лекари још увек не могу ништа да ураде поводом тога. Зашто смо немоћни против овог зла?

Када главни лекар болнице у којој сам радила до децембра прошле године каже да ковид треба лечити арбидолом, да се сви хитно вакцинишу и нареди да сви гласају за „праву странку“ на изборима, то већ изгледа као потпуна бесмислица. Медицинска заједница се већ поделила у две групе – ону која жели да помогне и лечи људе, која се сећа своје заклетве, и супротну страну – као да код нас побеђује неки други облик живота.

Иначе, патолози и ја смо прегледали делове можданог ткива оних који су умрли после вируса/вакцинације и након бојења реагенсом видели смо оштећење нервног ткива вирусом, што доводи до поремећаја осећаја мириса, укуса, слуха, флуктуације притиска, психеитд. Не знам ко је направио ове вакцине и зашто, али то нема никаквог смисла са становишта борбе против вируса“, ​​рекла је Науменко.

scale 1200 201

Доктор медицинских наука, професор Владислав Шафалинов, скренуо је пажњу присутнима на гвоздену чињеницу – вакцине за „спасавање човечанства“ широм планете данас промовишу они који истовремено гурају главне глобалистичке агенде – депопулацију и деиндустријализацију:

„Током протеклих 15 година кинески и амерички научници активно су објављивали радове у области генетског инжењеринга – они су и модификовали коронавирус. Главно истраживачко место био је Институт Вухан. После 2017. године, публикације су нестале, као да су их намерносакрили. Затим су се појавили ПЦР тестови, чији је проналазач рекао да они једноставно нису погодни за масовно тестирање ковида. Многи страни званичници и даље говоре, ван камере, да нико није видео живи вирус, да није изолован. Тада су нам медији показали италијански градић препун лешева - а испоставило се да је ово фотографија из 2013. Врло рано – почетком фебруара 2020. године – донета је уредба Владе Руске Федерације којом се ковид по степену опасности изједначава са кугом и великим богињама. Којаје билаоснова за ово?

Тада је вирус почео несметано да се шири по целом свету, а најгоре је данас што почињемо да вакцинишемо и децу. Помислите само – вакцине данас широм света гурају они људи који већ деценијама причају о потреби смањења популације. Па куда даље, све је јасно... Деца су наша будућност, ако деца почну масовно данам оболевају или се покажу бесплодна, они ће решити „проблем пренасељености“ за пар деценија.

Како се супротставити свему овоме? Учествовали смо у шесточасовним судским рочиштима против режима маски, против признавања ковида као посебно опасне болести. Био сам сигуран да ће Врховни суд стати на нашу страну – тако је несувислно било блејање представника Роспотребнадзора. Али не – били смо суочени са машином која ради широм света, не само овде у Русији. Данас је потребно што више информисати научну заједницу, лекаре и научнике. Потребна нам је максимална информисаност становништва. Желим да вам кажем – плашити се данас једноставно се не сме, опасно је. Будућност народа је у питању. Заиста се надам да ће родитељи Москве одбранити права своје деце и одбити експресне тестове. А ми ћемо их подржати на сваки могући начин “, резимирао је Шафалинов.

Доктор биолошких наука, специјалиста за ГМО Ирина Ермакова је елаборирала о недопустивости вакцинације деце:

„Ми смо својевремено прошли све фазе када им нису давали да говоре, вршили су притисак на уреднике који објављују чланке у научним часописима о негативном утицају ГМО на животиње. Које су биле последице увођења страних гена ради производње одређених супстанци у животињским организмима? Рак, неплодност, смрт и болести. Међутим, нисмо успели да зауставимо овај процес. Иако су многе земље донеле законе о забрани ГМО када смо ми доказали да они уништавају биологију, они негативно утичу на њу. Замислите наше изненађење када је после забране узгоја ГМО производа у Русији, овде било дозвољено да се људима убризгавају Генетски Модификоване Вакцине, што је много опасније!

Али најгоре је вакцинисање деце биотехнолошким „вакцинама“. Фактички, то је убиство. Москва је 6. јула покренула Спутњик тестове на деци узраста 12-17 година. Произвођачи ове вакцине већ су неколико пута грешили. Говорили су да неће бити озбиљних последица, а у ствари после ињекција људи оболевају и умиру. А шта ће бити са децом – одлучили су да провере! Истовремено, није спроведено довољно лабораторијских студија „Спутњика” на животињама. На животињама је било потребно проверити имуни одговор, карактеристике интеграције страног генома у њих, време формирања антитела итд. А експерименти на деци су забрањени међународним правилима и конвенцијама!

Деца болују од ковида углавном у благом облику, а Генетски Модификована вакцинација може довести до катастрофалних промена у телу детета. Ко ће бити одговоран за ово? У почетку су контраиндикације за „Спутњик” биле труднице, малолетници, особе са хроничним болестима. Сада хоће све да вакцинишу.

 

Према Џозефу Мерколи, члану Удружења америчких лекара и хирурга у Сједињеним Државама, од 11. јуна 2021. било је 271 тешких нежељених ефеката и 7 смртних случајева након вакцинације у старосној групи 12-17 година. Међу трудницама – 2.136 нежељених реакција, 707 побачаја или превремених порођаја. Међу адолесцентима, морталитет се повећао за 56% од почетка вакцинације против Ковида у Сједињеним Државама.

Спајк протеини (тачније њихов геном), који су део „Спутњика”, су кључеви при уласку ковида у људску ћелију, постају део програма људског генома и њих онда почиње да синтетише наше тело. Радови страних научника показују да је сам протеин шиљака генетски- и цито- токсичан за људе и да изазива озбиљне болести. Организовали смо петицију, коју је потписало више од 80.000 људи, тражећи забрану вакцинације деце било каквим биотехнолошким вакцинама. Ситуација је веома тешка и хитно морамо пронаћи начин да зауставимо ова испитивања на људима. Ако број здравих а невакцинисаних људи у нашој земљи буде све мањи, онда вирус неће отићи никуда, и све више људи ће умирати - ова информација мора бити упућена надлежнима“, нагласила је Ермакова.

Такође, у првом делу конференције говорили су бројни западни експерти. Међу њима су и професор Долорес Кејхил и др Хајко Шонинг ииз Немачке, аутор истраживачкекњиге „Ковид 19 као злочин“. Он је рекао да су многи светски лидери пали под утицај глобалне међународне мафије која уједињује „власнике новца“, велику фармацију (Биг Фарма) и ИТ сферу.

Посебно је упечатљив био говор бившег председничког кандидата Бугарске, Пламена Паскова: „Да би применила дијагностику за регистровање овог вируса, Русија још увек нема ништа своје. Нико у Русији није направио изолацију вируса, нико није тестирао овај ковид независним лабораторијским средствима. Дијагностика се врши само штапићима страних произвођача, а као индикатор присуства вируса користи се ПЦР технологија чији је творац изричито навео да се на основу ње не могу постављати дијагнозе, посебно не за откривање кратког ланца РНК вируса. Ако нам неко сваки дан са ТВ-а говори колико људи умре – ја питам како су они истраживали патогенезу, узроке смрти итд, ако је главни критеријум исти тај, позитивниПЦР тест?

Дозволимо чак и да они говоре истину до овог нивоа. Али све мере које они предузимају да би наводно победили вирус су социјална дистанца, режим маски. У руском језику нема таквог изразасоцијална дистанца. То значи да су руски званичници добили приручник са натписом social distance и да су били приморани да све то ураде. И сада, на основу лажне статистике, они намећу новелокдауне, нова ограничења права – и уопште их није брига колико људи у овом тренутку умире од рака, од кардиоваскуларних болести, па чак и од грипа.

Ми морамо одржавати 4 алата који су у стању да се одупру овом злу.

То су:

1. право медицинско знање,

2. медији

3. интернет (где на свим нивоима такође ратују протих наших, цензуришу итд.), то је несумњиво и правно знање и, коначно,

4. политички фактор: странке, политичке снаге које подржавају наше гледиште. Без заједничког јединства свих ових фактора, ништа нећемо успети“, рекао је Пламен Пасков.

Наравно, ове информације треба да се масовно шире, да се поделе у засебне цитате и могу се схватити као водич за акцију у нашој мрачној ери биолошког ратовања глобалних светских „елита“ против народа. Други део са манифестације уследиће нешто касније.

Видео прилог можете погледати ОВДЕ

УЧЕСНИЦИ КОНФЕРЕНЦИЈЕ:

д.м.н., (доктор медицинских наука) проф. Павел Андреевич Воробьев

д.м.н., проф. Александр Алексеевич Редько

д.м.н., проф. Владислав Анатольевич Шафалинов

д.м.н., проф. Игорь Алексеевич Гундаров

д.м.н., проф. Иванов Денис Викторович

д.м.н., проф. Галина Борисовна Кирилличева

д.м.н., проф., акад. РАН Юрий Владимирович Лобзин

д.э.н., проф. Валентин Юрьевич Катасонов

д.б.н., к.п.н. Ермакова Ирина Владимировна

к.м.н. Ирина Викторовна Жужгова

к.м.н., доц. Сергей Анатольевич Ануфриев

к.ю.н. Анна Викторовна Швабауэр

эксперт РАН Александр Владимирович Саверский

юрист Наталья Ивановна Новакова

врач-терапевт Софья Александровна Науменко

политолог, кандидат в президенты Болгарии Пламен Пасков

предприниматель Дина Сергеевна Гибсон

предприниматель Дмитрий Вячеславович Казаков

глава комиссии по защите детей от деструктивного контента при Роскомнадзоре РФ Андрей Борисович Цыганов

лидер Общественной организации «Союз православных мирян» Анатолий Артурович Артюх

общественный уполномоченный по защите семьи в Санкт-Петербурге и Ленинградской области Ольга Николаевна Баранец

правозащитник, координатор Движения «СТОПВАКЦИЗМ» Денис Алексеевич Шульга,

Извор: Православна породица

Руски извор: РИА Катюша

https://rusdozor.ru/2021/10/23/nazvat-eto-vakcinoj-nelzya-chestnye-vrachi-i-pravozashhitniki-razoblachili-vakcinofashizm-na-konferencii-v-peterburge_1111605/

Фото: РУНЕТ

Опрема текста: САБОРНИК

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com