Пренето са Телеграм канала Јурија Подољака

mogilization

Поштовани читаоци, на територији Украјине у току је прави лов на људе, неонацистички режим под патронатом западних неонациста води рат до последњег Украјинца. Са Телеграм групе Јурија Подољака преносимо текст о томе...

Судећи по овим документима (а ово није први пут да чујем за ово), хватање украјинских мушкараца у склоништима, у двориштима, у продавницама, само је прва, и далеко од најважније етапе следећег таласа мобилизације у Украјини.

Штавише, цифра од 100.000, које наводно треба ухватити и послати у трупе, очигледно не одговара стварности. Чини се да су бројке много веће. О томе говоре докумети које Вам предочавамо (где црно на бело пише како је украјинским предузећима нужно до одређеног рока саставити и предати списак свих њихових сарадника који подлежу мобилизацији). Посебно истичемо – СА ТАЧНИМ ЛИЧНИМ ПОДАЦИМА:

Опширније ОВДЕ

Због тога својим земљацима саветујем да се скривају, иду на одмор итд. Ваш посао може бити ваша замка.

Рат «до последњег Украјинца» који води Зеленски, водиће се без обзира на све, па чак и на штету сопствене привреде. Тачније, онога што је од ње остало. Што је уосталом и очекивано. Украјинска привреда најмање интересује англосаксонце. Њима је потребно украјинско месо, које ће да гине на фронту.

У украјинским социјалним мрежама појавили су се документи у којима власти обавезују руководиоце предузећа да предају списак лица која подлежу позиву за време мобилизације. Ради се о мушкарцима 1968-2003 године рођења. То јест, они ће ловити директно на радним местима све радно мушко становништво - у фабрикама, заводима и приватним предузећима.

Скрећемо пажњу на чињеницу да лов креће и од стране војне и од стране цивилне управе. У блиској будућности, лов мушкараца на улицама украјинских градова представљаће забаву за многе који снимају из зграда...

 photo 2023 01 28 15 50 39

photo 2023 01 28 15 50 40

photo 2023 01 28 15 50 41 2

photo 2023 01 28 15 50 41

 

Руско сабрање у Србији

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com