Glasic3Поштовани читаоци, иако је Министарство просвете повукло накарадни приручник о сексуалном насиљу над децом, Породични сабор, који се састоји од више удружења, (и чији је један од оснивача удружење Руско сабрање у Србији), написао је протест против приручника, који вам и представљамо. Иако је пакет повучен, ми ћемо наше саопштење ипак сачувати, како би народ био обавештен о покушају да се содомија званично уведе у образовни програм, злу не требало. Писмо протеста су, за сада, подржала и породична удружења: Православни родитељ, Центар за заштиту породице. Очекујемо подршку још организација.

 

 

Glasic3

БЕОГРАД 18/5.4.2017.
МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ
НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА
НЕМАЊИНА
11000 БЕОГРАД
Министар просвете Младен Шарчевић

ОТВОРЕНО ПИСМО ПРОТЕСТА
ПОВОДОМ ОБРАЗОВНОГ ПАКЕТА ЗА УЧЕЊЕ О ТЕМИ СЕКСУАЛНОГ НАСИЉА
НАД ДЕЦОМ
ЗА ОСНОВНЕ И СРЕДЊЕ ШКОЛЕ У СРБИЈИ

Поштовани,

Згрожени смо вешћу да је Гордана Меденица из Групе за заштиту од насиља и дискриминације послала допис директорима свих образовних установа (од вртића до средњих школа) којим се захтева увођење нових "образовних пакета" кроз додатне часове у већини наставних предмета. Иако се пакети номинално баве сексуалним насиљем над децом, садржај тих пакета (који од септембра постају обавезни) уствари пропагира ЛГБТ (лезбејску, геј, би и транс-сексуалну) идеологију и садржи експлицитан порнографски материјал, који нема везе са самом темом коју наводно разјашњава. Повод за овај уџбеник је, номинално, истраживање које је показало да је четворо од 30 деце у једном разреду у Србији, било подвргнуто сексуалном насиљу!? Међу којом популацијом је рађено ово истраживање и са којим критеријумима? Да ли је ово покушај да се српском народу импутира и карактеристика сексуалних насилника према сопстевној деци, поред „титуле“ геноцидног народа?

Недавно је у Шведској рађено слично истраживање које су, такође спроводиле про-лезбејске организације, које су као сексуално насиље третирале додир, грубу реч, па чак и поглед. Испало је да је преко 70% жена тамо претрпело неки вид сексуалног насиља!?

Подсећамо вас, такође, да је управо „објективно истраживање“ педофила и бисексуалца Алфреда Кинсија о сексуалности, које је показало да је чак 10% популације хомосексуално и послужило за основу сексуалне револуције и распрострањење содомије и сексуалних „слобода“ у западном свету, било лажирано тако што је он своје истраживање вршио у затворској средини, где је био несразмерно велики број хомосексуалаца и проститутки, у односу на стварно америчко друштво тог времена.

Пакет за основне и средње школе:

Пакет за вртиће:

„Образовне пакете“ је припремио Инцест Траума Центар – Београд, удружење које воде Љиљана Богавац и Душица Попадић, истакнуте активисткиње „Лабриса“ – најстарије лезбејске организације у Србији, које су награђиване су „за допринос јачању лезбијске заједнице у Србији“ (2013)?!!!

Ваша директива да се овај материјал, који намеће рану сексуализацију, заправо содомизацију наше деце, уведе као обавезан у образовни систем у супротности је са традиционалним системом породичних вредности српског, као и свих других народа који живе у Р. Србији као и са Уставом Р. Србије, који гарантује сваком родитељу право да васпитава своје дете у складу са својим моралним и верским убеђењима, а за велику већину то сигурно није содомија. Осим тога, он вређа верска осећања припадника свих традиционалних верских заједница, који чине огромну већину становништва Србије.

Овај „образовни пакет“ је и дискриминаторски у корист пропагатора хомосексуалности у односу на велику већину становништва Србије, која не жели да се његов дете „просвећује“ техникама аналног и оралног секса, лезбејског секса итд. кроз наводну заштиту од сексуалног насиља и „упознавање са сопственом сексуалношћу“ кроз шта се заправо, развраћају деца.

Нарочито је видљива тежња да се хомосексуалност прикаже као пожељна и потпуно изједначи са хетеросексуалним, природним односом, који је основа породице, државе и друштва кроз рађање деце, што хомосексуални однос, као противприродан, никад није могао, нити ће моћи. Такође приручник уводи као неупитну Теорију рода, која је само једна психолошка теорија, према којој су дечаци и девојчице, сутра мушкарци и жене, само друштвене улоге, које немају везе са полом са којим су рођени. Тј. можеш се родити као дечак а бити, у суштини, девојчица и то је нормално. Теорија рода је једна од главних квази-научних основа ЛГБТ идеологије.

Тако на страницама 346-350, ви, између осталог, нашу децу хоћете да учите: „Како се врши француски пољубац?“, „Шта је то анални секс?“, „Шта је то орални секс?“. На странама 348‒350. „Пакета за основну и средњу школу“ се отворено пропагирају хомосексуални односи. На страни 348 имате и, очигледно одобравајућу и охрабрујућу, илустрацију две лезбејке које се љубе држећи се за задњице. Ту је и илустрација младог геј мушкарца који другом младићу доноси цвеће: „Младић сам, свиђа ми се друг из одељења“, стоји на истој страници, а потом следи одговор: „Прати своја осећања и потребе, немој да их се плашиш или стидиш, заљубљеност и љубав су драгоцена осећања. Шта би ти на ово исто питање одговорио твом „стрејт“ другу који ти се повери да му се свиђа другарица из одељења? То су иста осећања.“ (подвлачење наше).

„Пољубила сам се са другарицом неколико пута, то ме јако узбуди, да ли сам лезбејка?“ - „Прати своја осећања и потребе, немој да их се плашиш или стидиш, заљубљеност и љубав су драгоцена осећања.“

"Кључна одговорност одраслих, као и адолесценткиња и адолесцената између себе, јесте поштовање другачијег сексуалног идентитета од доминантног."

На странама 346-350 наша деца могу да се просвете спознајом да постоји женски кондом који се ставља преко ануса и штити од преноса болести током лезбејског оралног секса. Говорећи о техникама „безбедног“ секса ви, заправо, приморавате децу на размишљање о лезбејским сексуалним односима, што је вид сексуалног насиља и кажњив је по Члану 185 (1) Кривичног законика.

Између осталог, дајете деци нетачну информацију, којих је, иначе препун цео приручник, који је махом базиран на феминистичком и лезбејском приступу сексуалности, овај пут о онанији, као безопасној. Мастурбација изазива многа физичка и психичка обољења, попут сексуалне дисфункције, умањеног квалитета семена и депресије. Бројни су научни радови који проучавају ове негативне ефекте. Ово су само неки од „бисера“ из вашег приручника.

Можда је врхунац ваше анти-породичне идеологије, у коју ви покушавате да нас увучете, када на стр. 386. на питање: „Да ли је породица сигурно место?“ одговарате „Породични дом је, у ствари, најопасније место у модерном друштву.“ Истраживања савремених друштава не показују такво стање ствари.

Можда је за вас и ауторе овог приручника породица најопасније место, можда сте ви били жртве сексуалног насиља, ако је тако, нама је искрено жао, али изјавити тако нешто у приручнику који је обавезан за све основне и средње школе у Србији, је безумље. Нисмо сви жртве насиља у породици и не желимо да наша деца буду жртве оних који умишљају да је породични дом најопасније место у друштву.

Да ли сте ви свесни да овиме ви заправо урушавате саме темеље српског друштва и уништавате оно мало здравих породичних односа, који су преостали иза деценија његовог распада? Или ви то намерно чините, слушајући савете својих западних ментора, чије организације стоје иза овог приручника, који су одавно уништили своје народе па сада увозе исламску емиграцију како би некако подигли „свој“ наталитет, који је одавно у нестанку.

Какве све ово има везе са заштитом од сексуалног насиља, од кога ви, наводно, желите да сачувате нашу децу? Која комисија је одобрила да се овај „пакет“ пусти у рад? По којој процедури је изабрана баш организација „Инцест траума центар“, коју воде две истакнуте лезбејске активисткиње, да израђује приручник намењен деци? Да ли и од ког разреда планирате да уведете садо-мазо технике, педофилију, инцест, скотолоштво, некрофилију и, наравно, канибализам, како би наша деца била свестрано образована - ваши западни узори одавно раде на томе, по принципу Овертоновог прозора?

Да ли вам је можда пало на памет да нашој деци не треба „просвета“ како да сутра буду кама-сутра мајстори у свим могућим комбинацијама и техникама, већ да им треба још један предмет, под називом „Породица“, где ће учити о здравим, природним и врлинским породичним односима, утемељеним на љубави, поштовању, поверењу, пожртвованости, родољубљу... што је све присутно у вишемиленијумској традицији нашег народа, и који ће им помоћи да сутра имају стабилне бракове и здраво потомство, у земљи у којој се разведе најмање 30% бракова? Постоји много стручњака који вам могу израдити наставне програме који би дали одличне резултате и били подржани од већине грађана Србије, што би сигурно побољшало нашу катастрофалну демографску слику и заправо би било НЕОПХОДАН корак у нашој ситуацији у којој нас сваке године има 40.000 мање?

Мрежа долепотписаних удружења оштро протестује против таквог поступка који је очигледно на штету наше деце и захтева да се под хитно обустави примена овог „пакета“, као и да се испита на који начин је уопште дошло до овакве скандалозне грешке. Ми предлажемо да се, уместо очигледне хомосексуалне пропаганде, деци уведе предмет „Породица“, где ће се учити вредностима неопходним за добар породични живот. Тако ће се најбоље смањити и свако насиље у породици, против кога смо сви ми, подразумева се.

Такође, ми позивамо све руководиоце образовних установа, представнике и чланове синдиката као и родитеље, да бојкотују овај програм.

Савез удружења Породични сабор 

Удружење Православни родитељ

Удружење Центар за заштиту породице

 

Управни одбор
Породичног сабора
Скерлићева 12 Београд

Руско сабрање у Србији

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com