NPJ Znak zaobljenСумирајући резултате недавно завршене „Недеље породичног јединства“, дошли смо до закључка да предавања, која смо оганизовали (проф.др. Љиљана Чолић, др Слободан Антонић, др Јована Стојковић и др Влада Димитријевић), мноштво младих на улицама Београда у Литији као круни целе Недеље – обавезују на даљи рад у борби за спас породичне Србије и за спас душа наше деце. Под паролама људских права и слобода у српско друштво се уводи опасна идеологија, својеврсни „култ смрти“ и посебно су угрожене младе генерације. Када се информативно законодавни терор удружи у промоцију греховности, последице су поражавајуће, као што показују резултати истраживања института Батут.

Према подацима института Батут, процењује се да је број ХИВ позитивних порастао на 5 000. Међу оболелима је 80 одсто хомосексуалаца, чак и средњошколци. Преко 3.000 и не зна да је заражено.

- Млади који имају хомосексуалне односе, углавном пате од депресије, одају се алкохолу, дрогама, често мењају партнере, а односи су незаштићени – наглашава инфектолог др Дубравка Салемовић.

ХИВ позитивних све је више међу средњошколцима хомосексуалног опредељења, а најмлађи међу њима има само 16 година, каже за Српски телеграф др Дубравка Салемовић са Инфективне клинике.

Чак и овако кратак приказ истраживања института Батут више је него алармантан. На жалост, рушилачку снагу ране сексуализације деце, многи у нашем друштву потцењују, иако највећи ауторитети у области педагогике доказују да је рана сексуализација најчешћи узрок најтежих психичких обољења и шизофреније.

Дакле, по својој природи аморална идеологија доводи до деградације читавог друштва.

Узевши у обзир предавања о поменутим темама, која су у организацији нашег удружења у протекле две године одржали представници српске интелектуалне и патриотске елите, и имајући у виду катастрофално демографско стање србског народа услед преко 200.000 абртуса годишње, масовног исељавања младог становништва способног за рађање, високе стопе смртности и ниског наталитета, што све узрокује да годишње у Србији има 40.000 људи мање, ми закључујемо да је потребно хитно тражити ЗАБРАНУ ХОМОСЕКСУАЛНЕ ПРОПАГАНДЕ ДЕЦИ И МАЛОЛЕТНИМ ЛИЦИМА У СРБИЈИ.

О неопходности заједничког јединства здравих снага у јавности недавно је говорио и Патријарх Московски и све Русије Кирил:

«Православним хришћанима разних земаља данас је важно доказивати своје заједништво, своје јединство. Не дозволити спољним силама да нас одстране од доношења одлука о сопственој будућности. Ми морамо наћи могућност да свима покажемо чврстину и одлучност своје вере, нашу способност да изградимо породицу, заједницу, државу на основама добра и правде. Данас, као и увек, ми смо призвани да непоколебљиво сведочимо свету о Христу Распетоме и Васкрсломе, да штитимо Јеванђелске вредности и истинитост наше вере пред лицем будућег света. Не смемо се плашити часног разобличавања греха као одговор на позиве о „толеранцији“. И уколико то ми не будемо радили, уколико ми пристанемо на изругивање са Божијим заповестима, ми ћемо издати Христа, који је на Себе преузео наше грехе“.

Руски Првојерарх одлично показује како се иза парола о људским правима и слободама промовише опасна идеологија у којој нема места за појмове као што је грех, истина, добро и зло. Управо толеранција према греху доводи до обољења целог друштвеног организма које више није способно да се избори против болести.

У складу са горе наведеним, захтевамо од државних органа Републике Србије да, као што је урађено у Русији, по хитном поступку донесу Закон о забрани хомосексуалне пропаганде деци и малолетним лицима у Србији.

БЕОГРАД, 6.10.2017.
ПОРОДИЧНИ САБОР

Руско сабрање у Србији

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com