Мишо Вујовић

 366 Dengi lopatoj

Рат је слободна територија за криминогену патологију, као ослабљени организам за разгоропађену болест.

Рефлексије рата вибрирају, кроз разне, за већину, декадентне облике, док је за моћну мањину шанса за увећање профита, не само на фронту већ и хиљадама километара од војног попришта. Психоза рата је најплоднији терен за богаћење. Упрошћено, што више несреће и крви то више крвавог новца.

Крв се наравно брже пере од биографије коју такође, лишену сваког светоназора или савести, црноберзијанци је најчешће дубински преперу са прањем првог милиона. Многи су без основног образовања, надахнути успехом, себе окитили и академским звањима.

“Види ј’бо те и ово постаде доктор наука, моја Ђурђина би из пичке у трку избацила тројицу таквих недељно, да јој не касни трудноћа као и све у држави…”, рек’о би Радован Трећи.

Велике миграције по правилу стварају поремећаје на тржишту, нарочито код дела популације склоне лихварењу и лову у мутном.И код нас је дошло до дивљања, пре свега људи и трошкова живота.

Страна прихода испошћена и све тања, страна расхода буја, намашћено угојена што води у ново сиромашење већине и богаћење профитерске мањине.

Ратни клепто- делиријум последњих месеци тресе Србију, са тенденцијом даље ескалације.Цене станарина дивљају. Станодавци избацују целе породице на улицу. Не дајте да вас газе, оснујте удружење подстанара, сликајте фаце људима који вас са децом избацују на улицу. Пријавите их порезницима јер веома мали број плаћа дажбине на соларно приходована средства. Држава мора да реагује и заштити своје грађане.

Извор: ИН4С

 Фото: РУНЕТ

Други пишу

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com