Анатолиј Степанов, Ранко Гојковић, Николаj Стољарчук

Screenshot 2023 02 18 205706

Напомена:Поштовани читаоци, крајем јануара текуће године на руском језику је изашла из штампе књига "Срби и Руси - браћа по промислу Божијем" главног уредника "Саборника" Ранка Гојковића. То је био разлог његовог боравка у Русији од 3 до 17 фебруара и том приликом је у више наврата и више руских градова одржана промоције те књиге (Москва две промоције, Каљазин и Петроград две промоције). Заједно са главним уредником Руске Народне Линије Анатолијем Степановим учествовао је и у емисији федералне медијске агенције РИА ФАН која је емитована у директном програму са фреквенцијом на територије целе Русије и комплетан снимак те емисије можете погледати ниже. Материјал смо превели и пренели са братског сајта Руска Народна Линија...

   †   †   †

Русија се укључила у светску политику са сопственом агендом, градећи мултиполарни свет. Запад покушава да демонизује Совјетски Савез и Русију, пошто је „пријатељство против Русије“ сада једино што спаја Европу и САД.

Каква је историја узајамних односа Русије и Србије?

Зашто Запад покушава да демонизује Совјетски Савез и Русију?

Колико успешно НАТО идеолози воде пропаганду на Балканском полуострву?

На ова и друга питања у ефиру медија центра «Патриот» одговарали су Николају Сољарчуку, руководиоцу медија групе «Патриот» и гости ефира:

- Ранко Гојковић, писац, преводилац и новинар из Београда;

- Анатолиј Степанов, главни уредник информативне агенције «Руска народна линија», историчар, публицист и писац.

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com