Виктор СаулкинНапомена уредника: Текст руског православног публицисте Виктора Саулкина превео сам са намером да уђе у састав књиге "Свети Цар" али на крају ипак није штампан у тој књизи. Међутим, то уопште не значи да текст није квалитетан, него је предност у књизи дата текстовима савременика светог Цара Николаја...


Но, ипак се поставља питање зашто данас либерални медији започињу хистерију при самом помињању да су у убиству Царске Породице могли учествовати и сатанисти с почетка ХХ века? Можда зато што руски либерали осећају нераскидиву везу садашњих свемоћних газда „постхришћанске“ Европе са онима који су распирили два светска рата. Резултат Првог светског рата је било рушење хришћанске државности: биле су срушене Православна Руска Империја, Аустро-Угарска империја и Немачка империја, а уједно и Турска империја. После Другог светског рата у САД је пресељен званични центар светске „интернационале зеленаша“. У савременој глобализацији јасно се уочава жеља жреца религије „златног телета“ да целом свету наметну своју вољу, а САД су обавезне да намећу тај талас ракетно-бомбашких удара свим непокорним народима. Но, за руске либерале, цивилизовани Запад је пример за подржавање, а САД – нада целог напредног човечанства. Како онда да креативно „блато“ не стане у заштиту својих идола, наставника и старијих другова!

На „постхришћанском“ Западу успешно је изграђена цивилизација Шарли, за коју отворени сатанизам - параде содомиста, еутаназија и терапија фетусима - представљају врхунске вредности. А како назвати демонстрацију убиства и черечење жирафе Маријуса и два млада лава пред очима деце у зоолошком врту у Копенгахену, у завичају великог дечијег хришћанског писца Ханса Кристијана Андерсена? Или демонстративни шоу на отварању тунела у Швајцарској, на коме је политичка елита Европе на челу са фрау Меркел аплаудирала главној личности тог персонала, јарцу Бехемоту, док је масонско „свевидеће око“ у троуглу, са огромног екрана проматрало ту „постхришћанску“ елиту?

Муњевита дехристијанизација Европе почела је пошто су богоборци успели да сруше Руску империју и убију Православног Руског Цара.

Уколико буде истраживана верзија ритуалног убиства Царске Породице, то ће се показати ко је и због чега написао на зиду Ипатијевског дома изврнуте стихове Хајнеа: "Belsatzar ward in selbiger Nacht Von seinen Knechten umgebracht" - "Балтазар је те ноћи био убијен од својих слугу"? Написали Belsatzar уместо Belsazer. Веома карактеристично извртање, натпис је говорио да је: " Бели Цар у тој ноћи убијен од својих слугу". Сваком историчару је познато да су Руског Цара од давнина звали Бели Цар.

Но, данас нас уверавају да су тај натпис могли написати не убице-крвници, него неки случајни људи, који су из радозналости залазили у Ипатијевски  дом после убиства Императорске Породице. А тајанствена слова која је Енељ дешифровао као кабалистички натпис, - ни мање ни више него случајним пробама пера…

 

Масони-фебруаристи и "слободни зидари" у ВКПб.

Покушаји либералних медија да оптуже РПЦ за антисемитизам представља не само безобразну уцену, него и отворену глупост. Добро је познато постојање фанатичних сатанистичких секти у различитим земљама у разним историјским епохама. Но, зар међу револуционарима јеврејског порекла није могло бити сличних фанатика? И због чега се, знајући да је моћни банкар Јаков Шиф прогласио Господара Николаја II својим личним непријатељем, не сме претпоставити да је тај спонзор револуционарног покрета и непријатељ Руског Цара, био повезан са Свердловим и другим бољшевичким вођама, умешаним у цареубиство? Посебно ако се зна да је један од тројице браће Свердлов био службеник у Шифовој банци на Вол-стриту, а други се налазио у тренутку цареубиства у Сибиру са француским генералом Жаненом. Познато је да је Војков, чије име никако да се уклони са мапе Москве, још као гимназијалац маштао да постане цареубица. Својевремено је намервао да истреби све представнике владајуће Династије, а декабриста Штејнгељ је «у циљу уштеде» предлагао да се обесе Романови на бродским јарболима са «ланцима»: петља за следећег кажњеника везивала се за ноге његовог претходника, на коју се вешао следећи велики кнез или кнегиња…

Декабристи нису били јудеји, но  планове идола руске интелигенције да вешају у ланцу све представнике династије, укључујући жене и децу, ми не сматрамо мање фанатичним.

Занимљиво је да су декабристи намеравали не само да униште Самодржавље и разруше Православну Цркву, него и да разделе Руску империју на 15 држава са својим престоницама. Не подсећа вас ни на шта?

Учешће чланова масонских ложа у фебруарском преврату није могуће порицати. И када је Стаљин 30-их година чистио ВКПб од чланова масонских ложа, тада се разјаснило да је и међу херојима октобра, такозваним атеистима и материјалистима, био не мали број слободних зидара.

На какве мисли треба да нас наведе садашња оркестрирана хистерија либералне "демшизе"? Владика Тихон није случајно у свом интервјуу рекао да либерални медији том хистеријом некоме пружају "медвеђу услугу".

Истина о цареубиству је потребна читавом друштву

Међутим, и онако је мало ко сумњао да жреци култа „златно телета“, као и њихови таоци међу руском компрадорском „елитом“ и послуга у либералним руским медијима, међу тзв "стваралачком елитом" који опевавају вредности "цивилизације Шарли" и параде содомиста - искрено и дубоко мрзе Православну Цркву. Управо они се и боје истине о Јекатеринбургском злочину.

Но, не сазнавши сву истину о цареубиству, ми немо моћи до краја схватити шта се десило са земљом пре сто година.

За праволавне хришћане нема сумње у томе да је убиство Царске Породице било почињено од стране сатаниста-богобораца. Но, истина о том злочину века моа бити откривена целом нашем друштву. Можда ће, сазнавши какаве су силе пре сто година припремале рушење Руске Империје и убиство Царске Породице, многи наши сународници на крају схватити ко је стајао иза тзв. "велике руске револуције", ко је распирио братоубилачки грађански рат. Можда ће успети другачије гледати на све догађаје ХХ века, па све до саме трагичне историје Русије. Схватиће да антируска хистерија и све садашње санкције и остали покушаји да се угуши наша држава, не следе само геополитичке и економске циљеве. Главни циљ "светске интернационале зеленаша" остаје непромењен. У ХХI веку, као и на почетку ХХ-ог, наши противници поново покушавају да ослабе и расчерече Руску државу, униште Православну Цркву.

Веома много се може променити уколико наши сународници схвате од кога долази главна претња нашој земљи и нашем народу у тренутку док либерална послуга жреца „златног телета“ плаши друштво час претњама које долазе од страшних "клерикала", час захтевајући нову "дестаљинизацију", час позивајући на борбу с митским "руским фашизмом". Схватиће зашто се за три дана распао Совјетски Савез: није могло бити чврстог државног здања, ако је у њеним темељима лежао злобни злочин - убиство Царске Породице. Није случајно да су руски либерали и верни лењинисти, подржавајући богохулни филм Учитеља, пројавили такву мржњу према личности светог Цара-Мученика. Духовно наслеђе и духовно сродство верних лењиниста и наизглед њихових заклетих непријатеља, руских либерала, са фанатицима-цареубицама, данас постаје очигледно.

 

Вавилонска кула и наследници цареубица

Очевидно је да су и либерални и комунистички пројекти у својој основи једнако богоборачки. Но, ако у комунистичком пројекту постоји идеја социјалне праведности која је блиска руском народу народу и у својој основи не противуречи вери у Бога, то либерални модел капиталистичког развоја друштва у својој суштини представља отворено поклоњење златном телету. И развој тог друштва необузданог стицања и потрошње закономерно води до уништења породице, злослутних мутаната у виду различитих „трансгендера“, води ка клонирању, људождерству у виду искоришћавања деце за фетусне терапије и води организацији огромног електронског концентрационог логора на планети, како би се угушило свако супротстављање коначном обезљуђивању. То и јесте сатанизам који се намеће под видом глобализације различитим земљама и народима. Како је то једном написао отац Александар Шумски у свом тексту „Црвена и содомска  Вавилонска кула“: „Црвена Вавилонска кула није опстала захваљујући стаљинском преуређењу и Русија се није претворила у грађевински материјал за содомистичку Вавилонску кулу чему је толико тежио Лав Троцки са својом перманентном револуцијом. И данас содомистичка Вавилонска кула чија се изградња на Западу није прекидала ни једну историјску минуту, после рушења СССР-а хоће да доврши перманентно дело Троцког и коначно уништи Русију претворивши је у гориво за антихристову пећ. Томе свим силама хоће да помогне „колективни Троцки“ који се налази у Русији“.

Интересантно је у вези с тим сетити се речи америчког политиколога Дмитрија Сајмса, који тврди да већина данашњих неокона у САД – представљају главне присталице и предводнике те сатанистичке глобализације и да су они директни потомци троцкиста који су бежали из СССР-а 30-их година.

 

Царски Мученици су умирали за цело човечанство

Истина о убиству Свете Царске Породице обавезно ће бити откривена, јер нема на земљи ничег тајног што неће бити јавно.

За нас је важно да схватимо ко је стајао иза убиства Руског Цара.

Но, данас је важно не само за Русију, него и за цео свет, да сазнају да су Руски Цар и његова Света Породица пошли на своју Голготу, како би утврдили у свету Јеванђелски жртвени идеал живота са Христом Спаситељем, утврдили образ хришћанске породице, утврдили веру, љубав и верност.

Пророчки звуче у наше дане речи учитеља Царске деце Пјера Жилијара:

"Немогуће је да су Ти, о којима сам ја говорио, узалудно претрпели Своје мучеништво. Ја не знам ни то када ће то бити, ни како ће се то десити, но наступиће несумњиво дан, када ће потонути зверолики у потоке крви које су сами изазвали, и човечанство ће извући из успомене о Њиховим страдањима непобедиву силу за морално исправљење...

Господар и Господарица су веровали да умиру као мученици за Своју Отаџбину – но, Они су умрли као мученици за човечанство".

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com