Милијана Балетић

Screenshot 2022 03 07 155954

Ево се ударило у стављање на списак за ликвидацију сваког пера, микрофона и камере који би могли, било окле, банут и отворит очи народу да разабере и увати се за чињенице не би ли сачувао здрав разум у овим спакованим западњачким „истинама“ о ситуацији у Украјини! У име демократије, има да свака реч, доказ, став – друга страна – буду искључени и затрти?! Јер, Запад се – против једноумља – бори?!

Откад су се западњаци у свој својој демократији натисли да, тамо докле су окупирали, забране све медије који дежурају са истином о ситуацији у Украјини, мрсећи им конце пројектоване пропаганде – повампирише се и следбеници поново живахнога Мила у несрећној Црној Гори?! Стављају на списак ликвидације свако перо, микрофон и камеру која би могла, било окле, банут и отворит очи народу да разабере и увати се за чињенице не би ли сачувао здрав разум у овим њиховим спакованим „истинама“ о ситуацији у Украјини!У име демократије, свака реч, доказ, став – друга страна – има да буду искључени и затрти?! Јер, они се –против једноумља – боре?!

Несрећни монтенегрини и грађанери црногорски су се поносно срозали, сјадили и сврстали уз увај „узор“?! Премудра, преинформисана и предемократска тренутна министарка у Црној за јавну управу, дигитално друштво и медије Тамара Срзентић, заспат не може док се тамо не укину руски медији – Раша тудеј (Russia Today) и Спутњик?!

Гласноговорник Милове партије Милош Николић запео да забрани портал ИН4С – једину светлу тачку од колосалног значаја о тамошњој истини, а и шире! Каже работа да је то „квази медијска платформа“?! Е, ако ико зна, ти си?! Ти ми баш бијаше стручан да процењујеш шта је квази, а шта није!Међутим, овде је интересантан спој јединственог наступа и заклињања миловаца и „победника“ над Милом, да ће се, само преко њих мртвих, у Црној чут ишта више мимо – до перфекције упаковане западњачке пропаганде о свакој ситуацији на земљиној кугли, а поготово сад о овој у Украјини?!

И из Београда се гласнуо за забрану портала ИН4С велики стручњак за тероризам Дарко Трифуновић – чија се сва стручност за област којом се покрива састоји у извршавању задатога лобирања за НАТО! Ту ти он онако поносно са пиједестала свога „упослења“ звекну поен својој пропаганди: „Сад се види колико је црногорско руководство било паметно што је државу интегрисало у НАТО“?! Али, ту је и један страшни проблем који нам стручњак откри: „Невероватно је да постоји медиј попут ИН4С који дезинформацијама прави хаос у држави“?!

Е, и мени је, да ти право кажем, просто невероватно кад помислим колико ли вас само има и како вас све пронађоше?! Јесте ли им се ви сами „на конкурс“ пријављивали, или су вас они својим – прецизним радарима за такве структуре личности – снимили и ангажовали?!

Није ту мала „армија“ којом има да се угаси свако светло докле год њихова дугачка рука, преко својих слугерања, прекидач довати!!!

Треба, сад или никад, сви у главу да утувимо – колики су западњаци анђели, а Руси ђаволи, и којом дубином се ти планетарни праведници – жртвују за наше добро – те су због тога одлучили да за сва времена заврше са свиме што је руско?!

Чик, мајчин сине, данас на праведном Западу слушај Чајковског, читај Достојевског…?! Све је то цивилизовани и демократски Запад забранио?!

Нема ништа што из Русије долази – осим гаса (!) – што није забрањено и протерано, са честитих простора западњачких праведника?!

Е, у оваквој ситуацији – професионална и часна редакцијо ИН4С – бити стављен на исти списак, раме уз раме са Петром Иљичем Чајковским и Фјодором Достојевским – тешко да од тога, за историју, више части може бити!

Милијана Балетић у име удружења „Савез Срба из Црне Горе“, за подршку порталу ИН4С.

 Извор: ИН4С

Фото: Снимак екрана

Обрада текста: Саборник

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com