Мишо Вујовић

 photo 2022 09 24 18 54 20

Не браним политичаре они су довољно отпорни да се одупру свакој пошасти. Али не могу да прећутим дрскост амбасаде Украјине да једног српског грађанина и то не било ког већ угледног председника општине Чајетина, јавно назове руским плаћеником.

Милану Стаматовићу украјинска амбасада спочитава да је “подржао убиства стотине деце, хиљаде одраслих, држављана Украјине свих националности…”!? Украјинска амбасада од руководства Србије и њених надлежних органа тражи јавну процену “субверзивне активности московског плаћеника који се представља као српски политичар”. Са којим то доказима оптужује амбасада Украјине? На основу чега господо!? Јавно изнетих ставова које дели три четвртине, да не претерам, грађана Србије без окупираног КиМ-а.Чак и већина грађана Рашког округа муслиманске вероисповести не размишља супротно, не због Путина и Русије већ због председника Турске Ердогана. Разумем гнев украјинских дипломата, боре се за своје интересе, али не разумем дрскост и недостатак дипломатског такта у оваквом обраћању.

Овако непримерен јавни демарш није вређање Милана Стаматовића већ свих грађана Србије свесних да ово није рат Русије и Украјине, већ рат добра и зла, рат против православља, империјалистички поход НАТО алијансе и САД на окупирање енергената и поробљавање Русије, још неопорављене од велике похаре деведесетих. И то рат једног те истог народа ма како се осећао Украјинац или Рус! Дрско је да неко чија влада је одговорна за убиство стотине деце Донбаса, масовна силовања, брутални терор над цивилима, нехуман третман заробљеника оптужује једног српског политичара за саучесништво у злочинима. Зар деца Донбаса нису жртве и немају права на истину!? Пошто често упоређујете Путина са Стаљином да ли вам је запало за око да су под истим симболима и готово идентичним мотивима нападнути СССР и Руска Федерација. Нисам ничији плаћеник али навијам за Русију, Србију, Бога и правду. Исто тако жалим невине жртве на свим странама. Сваког грађанина Украјине! Овај рат НАТО -а није са Русијом већ са остатком света. Ово је рат који не помера само географске већ и границе разума и хуманости. Границе лошег у човеку. Зло нараста као наквашћено тесту поред шпорета. Кипи на све стране. Није Милан Стаматовић прекршио међународне уговоре о ширењу НАТО -а на исток. Није Милан Стаматовић убијао децу и цивиле у Донбасу, још мање је снајперским хицима одстрељивао грађане на Мајдану или палио живе људе у Одеси. На крају боље је бити и руски плаћеник него НАТО паћеник!

Screenshot 2022 09 25 082554

Извор: ИН4С

Фото: РУНЕТ

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com