Сашка Љубичић

 f0e2ce99dcece5ac6c1bf716f80e5bdd

Поштовани читаоци, поводом почетка нове школске године, Вашој пажњи нудимо забрињавајући али и охрабрујући текст Сашке Љубичић који смо пренели са друштвених мрежа. Забрињавајући, јер показује жалосно стање просвете у нашој држави, охрабрујући, јер показује да родитељи не смеју презати од заштите своје деце. Уз срећан почетак школске године свим школарцима, порука и родитељима, да се морамо борити за своју децу. Децу им не дамо...

   †   †   †

Уважени родитељи, борци против противприродних, сатанистичких агенди које агресивно намећу финансијски моћници али духовни богаљи, војници транс-хуманизма

Србија је добровољни заморац огледног „добра“ под окриљем Светског економског форума и највећег живог „човекољупца“ Клауса Шваба и „поносни“ потписник агенде познате под називом „Четврта индустријска револуција“, у народу познате и као роботи ће спасити свет од непотребних људи, или, како човечанство отворено назива горе поменути „човекољубац“ – од бескорисних изелица.

Успешно се гура и идеја о некаквим небинарним, вишеполним и вишеродним идентитетима која почиње да насељава наше уџбенике биологије за основну школу, а из уџбеника почеће да се прелива у медије.

Од медијског наметања до принуде прихватања само је један корак.

 

Драги родитељи, идемо у сусрет 1. септембру и најави Министарства просвете да ће прва недеља школе (која случајно пада у дане геј параде) бити недеља толеранције, прихватања заједничких вредности, слобода и тако тих млаћења празне сламе.

Идемо у сусрет новим „научним“ достигнућима, неким новим НВО-има и неким новим уџбеницима биологије, па је тренутак да се подсетимо и истичемо без задршке и бојазни следеће:

У Србији, људско достојанство је неприкосновено и сви су дужни да га поштују и штите.

Сви ми имамо право на слободан развој личности.

Наше родитељско право и дужност, између осталог, обухвата: чување, подизање, васпитавање, образовање, заступање деце..

Другим речима, питања која се односе на пол, род, сексуалну оријентацију итд. су превасходно питања над којима неприкосновени ауторитет и примат има породица и родитељи/старатељи деце, а не неки НВО предавачи који попут падобранаца све чешће слећу у наше вртиће и школе, да „просветле“ нас „заостале у развоју“, некаква министарства, швабови, брнабићке, транс особе и агендаши „машна-ташна“ појавних облика.

Ми као родитељи не смемо подвргавати децу понижавајућим поступцима који вређају људско достојанство детета и дужни смо да штитимо нашу децу од таквих поступака других лица.

Ми као родитељи имамо право и дужност да усмеравамо нашу децу ка усвајању и поштовању вредности емоционалног, моралног и националног идентитета своје породице и друштва.

Дакле, сам закон примат над наставним и невладиним „научним програмима“ даје породици и вредностима које се усвајају унутар примарне породице.

Ми као родитељи имамо право да детету обезбедимо образовање које је у складу са нашим верским и етичким уверењима.

Није ми познато да постоји вера или званична религија на овом свету, која познаје небинарне полне и родне идентитете.

Ослободите се и будите истрајни у томе да свако лице, било оно у вртићу или школи, у болници, на улици или у било којој установи, а које би или ће у неком тренутку почети да форсира ове сулуде пропагандне гадости, љубазно просветлите да је такво понашање кажњиво и да представља извршење КД-а полно узнемиравање, запрећено затворском казном до 3 године.

Овог 1. септембра мој син креће у 2. разред основне школе, а ћерка у предшколско.

Из вртића су обоје трајно исписани са првим даном морона пландемије.

Моја јавна питања Министарству просвете су следећа:

1. Ко је, на основу којих критеријума и по чијој претходној сагласности прописао шта конкретно обухвата прокламовани "систем заједничких вредности"?2. Који родитељ је, како и када био консултован и дао сагласност на овај новопостављени а још неконкретизовани друштвени консензус око тога шта су вредности српског друштва и српске просвете?3. По ком основу и на бази којих и чијих потреба је интересна лоби-скупина неких чиновничића дала себи слободу да дефинише и силом наметне мојој деци некакав толерантни, заједнички, слободоумни вредносни систем?

Толерантан у односу на шта?

Заједнички са ким?

Слободоумни према коме/чему?

Корумпирани лобисти, принуђени чиновничићи и уцењени политиканти, веома је недоречена, пуна празнина и вишеструко нелегална ваша сладуњаво отужна причица, чији је једини циљ да децу заинтересује и припреми за прихватање, дивљење и величање сатанистичко-технократско трансхуманистичког лгбткју+ пакла на земљи.

Срећом, апсолутно нико од вас нема ни најмањи уплив и утицај на то шта ћу  ја својој деци о томе причати иза мојих врата. Као и свако од нас, родитеља.

Ако сматрате да, као васпитач МОЈЕ СОПСТВЕНЕ, РОЂЕНЕ ДЕЦЕ,  негде грешим, изволите на моја врата, да мало попричамо.... 

Родитељи, не дајте се и не дајте да вас промени трули систем.

И овоме ће доћи крај, ако смо сложни око тога шта је наш национални и друштвени интерес.

Све има свој крај, ЈЕДИНО БАТИНА ИМА ДВА КРАЈА!

Извор: Друштвене мреже

Наслов и опрема текста: Саборник

Фото: РУНЕТ

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com