Петар Петровић

scale 1200Све чешће се приликом покушаја наметања лажних животних орјентира Србима, могу приметити уши америчке и енглеске амбасаде. Те орјентире - под плаштом борбе за људска права - размештају попут мреже, уз финансирање глобалних корпорација попут Сорошевог Фонда, Рокфелера, Фонда Чарлса Стјуарта Мота, немачког Фонда Аденауера. Одједном, пред изборе, - фонд повезан са Рокфелеровим компанијама и њиховом нафтом – која је еколошки свакако далеко од прихватљивог горива – из неког разлога се побринуо за животну средину у Београду? То изгледа апсурдно само на први поглед. Ако пажљивије размотримо, постаје јасно да амерички милијардери и њихове слуге покушавају да прошверцују свог човека у градски савет србске престонице и фотељу градоначелника. Због тога сви медији повезани са иностраним фондовима рекламирају тог човека, наводног борца за екологију и социјална права грађана.

Америчке спонзоре у стварности уопште не интересују еколошке прилике у Београду – у престоници Србије њима је неопходна одскочна даска за политичку офанзиву по целој земљи.

Америци није потребна борба са корупцијом – него замена старих корупционаша новим.

Америци није потребна еколошки чиста Србија – него замена јефтиног руског гаса и нафте за скупу нафту Рокфелера.

Америци није потребна реформа јавних комуналних предузећа – него заузимање комуналног тржишта од стране монополиста из САД и извоз новца изван граница земље.

Америци и њиховим кандидатима на изборима није потребна слобода грађана – него произвољност греха.

Америци није потребна богата Србија – него зависна земља која се може искористити против Русије. Људи који учествују на изборима за новац Американаца, довешће Србију до истог таквог краха као у Украјини.

Лажним паролама о борби против корупције и бригом о екологији, прикрива се један једини циљ – превратити Србију у америчку колонију, уништити православну веру и опљачкати земљу. Управо то су САД урадиле са Украјином, када су из ње извезли све у Европу – метал, ђубрива, злато, па чак и земљу црницу – Американци су одбацили народ у Украјини. Исту такву судбину на овим изборима припремају и за Србију најамници који бране либералне вредности, и желе да почну од Београда!

Фото: РУНЕТ

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com