Пол Крејг Робертс

Screenshot 2022 01 21 103648

(Сајт Пола Крејга Робертса, 27. 12. 2021)

У тишини, без медијске пажње, амерички Центар за спречавање и контролу болести (ЦДЦ) од 1. јануара 2022. године повлачи ПЦР тест као вјеродостојан за откривање и препознавање присуства Сарс-Ков-2.

„Послије 31. децембра 2021. ЦДЦ ће повући захтјев Администрацији за храну и лијекове (ФДА) за хитно одобрење ПЦР теста за дијагностику новог корона вируса (2019-нКов) поднијет фебруара 2020. за откривање искључиво Сарс-Ков-2.“

ЦДЦ признаје да ПЦР тест није у стању да разликује Сарс-Ков-2 од вируса грипа.

Прије неколико мјесеци написао сам да су „здравствене власти“ донијеле такву одлуку, али да чекају с њеним спровођењем до краја 2021. Лажни тест им је био потребан ради одржавања страха и постизања што већег обухвата вакцинације, тиме и зараде.

Необично је да повлачење теста од стране ЦДЦ-а није привукло никакву пажњу медија и политичара.

Др Кари Малис, изумитељ ПЦР поступка и добитник Нобелове награде, прије неколико година је изјавио да је „ПЦР процес; он Вам не говори да сте болесни“. Он никад није био намијењен да буде тест за ковид.

Др Паскал Сакре, чувени белгијски специјалиста интензивне његе, изјавио је да је ПЦР поступак употребљаван у погрешну сврху и упорно и намјерно примјењиван као стратегија за стварање привида пандемије на основу лажних резултата теста а не правих ковид пацијената ради нарушавања људских и уставних права грађана.

Како сам више пута писао, ПЦР је намјерно подешаван на виши праг циклуса јер се знало да се тиме добијају лажно позитивни резултати. Већина наводних „случајева ковида“ били су само намјерни фалсификати. Болнице су биле дио преваре, јер су биле финансијски подстицане да све смртне случајеве пријављују као смртне случајеве од ковида, што је било лако постићи, јер је свакој особи на самрти, без обзира на узрок, рађен ПЦР тест, који даје до 97 посто лажно позитивних.

Питање за свјетску јавност је хоће ли „здравствене власти“, у стварности само пиони за остваривање зараде великих фармацеутских фирми, како је доказао Роберт Кенеди Млађи, политичари и лажљиви медији сносити одговорност за повреде и смртне случајеве узроковане „вакцином“, за изгубљене послове и затворене фирме усљед бесмислених закључавања, и за нарушавање Нирнбершког кодекса увођењем обавезне вакцинације.

Потребно је да људи широм свијета схвате да је оркестрирана „пандемија ковида“ најстрашнији масовни злочин икад почињен у историји. А тај страшни злочин организовао је и спровео „слободни Запад“.

Људима који су вјеровали Фаучију, који су вјеровали Бајдену, који су вјеровали медицинском естаблишменту и који су вјеровали медијима животи су уништени.

Хоће ли људска раса бити толико глупа да не увиди њихову превару и њене посљедице по људска права и слободе? Може ли и даље вјеровати властима и медијима који су их преварили контролишући званичну верзију која је захтијевала утувљивање и кажњавање правих стручњака? Учине ли тако, постаће практично поробљени.

С енглеског посрбило и приредило: Стање ствари

Извор: Стање Ствари

Фото: РУНЕТ

Опрема текста: Саборник

Други пишу

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com