22555119 1941942866132624 4912528219799401055 n 640x480Почео 62. београдски сајам књига. Главна тема књижевност на њемачком језику, односно „Четири земље један језик (Њемачка, Аустрија, Швицарска и Лихтенштајн). Већ сама идеја мирише на југославенство јер другосрбијанци упорно не знају или неће да знају да је Југославија мртва, да је мртва зато што су је Словенци, Хрвати, Муслимани и Шиптари уз помоћ запада развалили и да мајица са ликом вампира Броза нема ни на главном тргу у Загребу ни у Приштини. Аустријанци су имали и већу и старију државу од Њемачке па се никад нису дрзнули да њемачки језик прогласе „аустријским“ као што су новостворене нације и одроди од српског народа украли српски. 

Да је бар све завршило на томе. За главну звијезду сајма у главном граду Србије довукли су нацистичку наказу Херту Милер која је искористила своје гостовање у Београду да Србе и Српску православну цркву прогласи кривима за сва зла у Босни и на Kосову. Ту се није зауставила него је Брозову Југославију успоредила са рајем, а за крај је позвала и на убијање Руса у Украјини.

Нису криви Шиптари који већ више од два вијека у континуитету протјерују Србе са Kосова, пале манастире, ваде органе, шверцају дрогу, него Српска православна црква која је тамо изградила манастире још док Шиптари нису ни живјели на Kосову?! За рат у Босни није крив Алија који је доводио муџахедине и одбио Kутиљеров план, него Срби јер су молили Алију да буде први предсједник Југославије без Хрватске и Словеније?! Њој је Југославија рај, а у том рају су Брозови комунисти побили преко 80 000 Срба на крају и након завршетка рата, без оне ђецу коју су намјерно послали на сремски фрон да изгину.

„На Kосову и у Босни се догодило много зла уз присуство национализма и у свему томе је учествовала Српска православна црква. Била сам изненађена да се све то дешава у Југославији… Југославија је била полу-рај. Србија је сама себи нанела зло и њени грађани морају да живе са истином да су сами себи нанели патњу.
У Украјини је много људи настрадало и верујем да би тим људима морало да се да оружје зато што се неке победе не могу тек тако извојевати. Питам се зашто постоји НАТО? Руси могу тотално да униште ту земљу…У Украјини практично не може нормално да се живи само зато што су хтели у Европску унију.“

Јел неком чудно што је ова битанга добила Нобелову награду? Покварено жели подвалити да је Русија крива за сукоб у Украјини, као да је Русија извршила војни пуч у Kијеву и срушила легалну и легитимну власт и предсједника?! Па није Русија палила људе, затварала блогере који се противе рату, блокирала интернет странице и забрањивала филмове, него то све ради усташка хунта у Kијеву! А милиони Украјинаца и дан данас у Русији зарађују за живот.

Да ли можете замислити да та олош оде у Јеруслим и каже да су Јевреји сами себи нањели зло у холокуасту? Умјесто да звијезда сајма буд Петера Хандке један од највећих аустријских књижевника свих времена (кад је већ тема књижевност на њемачком), један од највећих живих књижевника који је остао без Нобелове награде јер је бранио истину о Србима, они увозе њемачку профашистичку НАТО-бабетину, као да немамо довољно својих „жена у црном“ и „јелена милић“. У нормалној земљи за овај цивилизацијски и анти-културни скандал били би отпуштени сви редом, од министра културе, организатора сајма, оних који су лично довукли ову нацисткињу у Србију, до чистачица и портира. Летили би у Саву и бициклисти што се возе на стази поред сајма. Истина је да Србија сама себи наноси зло, јер свака олош може пљувати по њој у главном граду и још за то бити плаћена.

Извор: http://www.vidovdan.org/

 

Други пишу

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com