f6ce4c8 1200Београдска "Недеља поноса" трајаће од 9. до 15. септембра и завршиће се шетњом и парадом под слоганом "Не одричем се", најавили су организатори. Шта је то друго ако није још једна потврда дубоко богоборачког и антихришћанског усмерења тих људи. Знамо да је неопходно приликом Свете Тајне Крштења три пута се одрећи сатане и три пута поновити сједињење са Христом, тако да је више него јасно да је порука организатора Прајда да се не одричу сатане. Слава Богу, руководиоци "Трећег Рима" нису тако сервилни према присталицама сатане као српске власти, што се може видети и из овог кратког говора руског министра иностраних послова Сергеја Лаврова...

Москва, 17. август 2019. г.

Министар иностраних послова Русије С. В. Лавров учествовао је у раду Сверуског омладинског образовног форума „Територија смисла“, који је 15. августа одржан у Солнечногорску.

Одговарајући на питање о кризи институције породице министар иностраних послова је истакао да је одбрана традиционалне институције породице за Русију приоритет, укључујући и међународну арену. 

 „То је један од наших приоритета, – истакао је Сергеј Лавров, – између осталог, и у међународним организацијама. Ми бранимо традиционалне вредности, породичне вредности, и у Савету Европе и у ОЕБС-у, посебно кад се суочавамо с покушајима подривања традиционалног, Богом датог схватања породице и наметања неолибералних приступа који уништавају моралне принципе сваке цивилизације, укључујући и европску.“

„Сматрам да наш став треба да буде усмерен на најјачу одбрану ових вредности и на то да не дозволимо да се у међународно-правна документа уведу било какви двосмислени појмови у овом смислу, – истакао је министар иностраних послова. 

f6ce4c8 1200

Извор: ПРАВОСЛАВИЕ.РУ

Други пишу

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com