ЈАПАНСКО МИНИСТАРСТВО ЗДРАВЉА

ADJhHzWVylYЈапанско министарство здравља навело је упалу срчаног мишића (миокардитис) и спољашње опне срца (перикардитис) код млађих мушкараца као могуће озбиљне нуспојаве вакцина против цовида Модерна и Фајзер. Министарство је у суботу одржало панел стручњака и предложило да се упозорење о ризику од "озбиљних нежељених ефеката" штампа на документима, која се прилажу вакцинама. Такође ће захтевати од болница да, према закону, детаљно извештавају о инцидентима који укључују људе који су развили симптоме у року од 28 дана након вакцинације.

Панел је одобрио план, а министарство ће обавестити општине.

Јапан саопштава да јавни и приватни сектор не могу да дискриминишу оне који одбијају експерименталне ињекције мРНА генске терапије.Јапан сада обележава COVID „вакцине“ како би упозорио на опасне и потенцијално смртоносне нежељене ефекте као што је миокардитис. Поред тога, земља поново потврђује своју посвећеност захтевима за извештавање о нежељеним дејствима како би осигурала да су сви могући нежељени ефекти документовани.

vZtQxBIVypo

Ови напори јапанских здравствених власти су у потпуној супротности са обмањујућим мерама које предузимају друге земље приморајући грађане да узму ињекцију, умањујући нуспојаве и обесхрабрујући правилно извештавање о нежељеним догађајима.

Поред тога, Јапан наглашава и информисани пристанак и телесну аутономију. До пандемије коронавируса, концепт „информисаног пристанка“ се сматрао светим за здравствене раднике на Западу.

Јапан посебно изазива забринутост због ризика од миокардитиса код младића којима је убризган Пфизер или Модерна третман генском терапијом. Земља спроводи строге законске захтеве за пријављивање нежељених ефеката који се морају јавити у року од 28 дана од ињекција.

Нови адитиви: описи појашњавају

У Јапану се тренутно нуде три третмана генске терапије COVID -19. Они укључују Pfizer/BioNTech (Comirnaty) и Такедину Moderna formulation. У описима производа (овде и овде) стоји да „овај производ садржи адитив који никада раније није коришћен у вакцини“.

Штавише, фармацеутске компаније вас позивају да се консултујете са својим лекаром о адитиву ако планирате да га убризгате. Поред Фајзер и Модерна генских терапија, Vaxzevria (раније AstraZeneca) се такође примењује у Јапану. Међутим, Јапан га препоручује само особама старијим од 40 година. Помиње се и нови тип адитива у ињекцијама Вакзевриа.

Нема обавезне вакцинације или дискриминације

Веб страница Министарства здравља Јапана охрабрује грађане да приме „вакцину“; међутим, наглашавају да то није обавезно,

Иако подстичемо све грађане да се вакцинишу против ЦОВИД-19, она није ни обавезна ни обавезна. Вакцинација ће се вршити само уз сагласност лица које се вакцинише након датих информација.

Поред тога, влада препоручује онима који размишљају о узимању ињекције да пажљиво размотре њену ефикасност и нежељене ефекте.

Молимо вас да се вакцинишете по сопственој одлуци, разумевајући и ефикасност у превенцији заразних болести и ризик од нежељених ефеката. Вакцинација се неће дати без сагласности.

Штавише, истичу да предузећа не терају запослене да примају експерименталну генску терапију. Нити запослени треба да дискриминишу оне који одбијају ињекције,

Молимо вас да никога на свом радном месту или околину не терајте да се вакцинише и не дискриминишите оне који нису вакцинисани.

Влада чак повезује са „Саветом за људска права“, укључујући упутства за решавање било каквих притужби ако се појединци суоче са дискриминацијом „вакцином“ на послу.

Јапан руши оквире

Лекари широм света су поновили упозорења јапанских здравствених власти о нежељеним ефектима генске терапије. Међутим, ова врста одговарајућег информисаног пристанка коштала је многе лекаре у западним земљама њихове дозволе за бављење медицином. Влада је оптужила ове докторе за ширење „отпора у вези са вакцином“.

Штавише, док Јапан дозвољава својим грађанима да бирају да ли ће им се убризгати експерименталне генске терапије, друге земље приморавају грађане да себоду. На пример, у фебруару 2022. Аустрија ће прописати обавезне вакцине. Грађани који одбију чекаће велике новчане казне и до годину дана затвора.

4.12.2021.

https://rairfoundation.com/alert-japan-places-myocarditis-warning-on-vaccines-requires-informed-consent/ 

https://www3.nhk.or.jp/nhkworld/en/news/20211204_12/

Извор: Православна породица

Фото: РУНЕТ

Други пишу

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com