Михаило Меденица

Screenshot 2021 04 06 100813Напомена уредника: Поштовани читаоци, патриотски корпус је са радошћу помагао и радовао се паду патолошког србофобног режима у Црној Гори који је уследио након величанственог "Литијског покрета". И лично сам, уз помоћ браће и сестара из "Савеза Срба из Црне Горе" и "Православне фондације", и уз помоћ овог портала који уређујем, на све начине покушавао помоћи угроженој браћи да скину јарам богоборачког србофобног режима у Црној Гори. Сви смо се радовали тој победи и избору Здравка Кривокапића за премијера Црне Горе. Остајао сам нем пред многим чудним одлукама и изјавама Здравка Кривокапића, које су уследиле недуго по упокојењу Митрополита Амфилохија, све у нади да је приморан да попушта, по оној народној "зло се трпи од зла још горега". Међутим, отворена одбрана лажи и кажњавање човека који се бори за Истину, ничим се не може оправдати. А да у Сребреници није било геноцида, лако се уверити свакоме ко прочита дефиницију геноицида. Сигуран сам да Здравко Кривокапић зна да у Сребреници није убијено ни једно муслиманско дете, жена, нити старац, за разлику од страшних покоља које су у околини Сребренице починиле снаге Насера Орића над србским становништвом. Сигуран сам да Здравко Кривокапић зна да је пресуда Хашког трибунала донета по налогу Била Клинтона, ратног злочинца, саксофонисте и сексуалног манијака из Овалног кабинета, који је наредио изручивање десетина тона бомби са осиромашеним уранијумом на народ Србије и Црне Горе. Чист идиотизам је прихватити логику, да је био геноцид јер је тако пресудио Хашки трибунал. Шта све нису пресуђивали Титови судови, па данас поуздано знамо да су судили лажно. "НИЈЕ БОГ У СИЛИ, НЕГО У ИСТИНИ" - поучава нас велики руски владар и светитељ Александар Невски. Због тога, препоручујући Вашој пажњи текст Михаила Меденице о овој тужној теми, мирне савести могу написати - СРАМ ТЕ БИЛО ЗДРАВКО КРИВОКАПИЋУ. Су чим ћеш после ове своје бруке изаћи пред Митрополита несрећниче...

†       †       †

Не ваља Вам работа поштовани Први међу једнакима, јер слобода моје и Ваше Црне Горе не подразумева да ланце које је народ, НАРОД а не Ви, стргао окачите ко вериге, но да их збаците једном за свагда!

Велите да сте му већ једном “прогледали кроз прсте”, али да је “релативизацијом геноцида у Сребреници” отишао предалеко, је ли?

Да се геноцид догодио тако би га и назвао, али не приличи часноме човеку да лаже, мада сте се, поштовани премијеру, добрано одомаћили у тој категорији, а противу лажи сте се ваљда и борили, или сте тек истину јармили колико вам је ваљала да опосли посао, па је полако премећете у технолошки вишак!

Уместо што сте Владимиру Лепосавићу “прогледали кроз прсте” боље би било да сте прогледали очињим видом, јер све је налик томе да сте због (слава и част појединима) слабовидих којима је политика Мила Ђуаконовића бели штап којим напипавате странпутице…

Не тврдим да сте једнако зло, далеко било, али и мање зло није велико добро већ једноставно- мање зло, а то је суштинска промена колико и да се ја ћелав закитим периком!

Да се разумемо, ја сам Србин, сви су моји били и сви ће моји бити, баш као што сте Ви, према сопственом признању 200 посто Црногорац, и немам баш никаква проблем с тим, али Ви очигледно имате!

Терет је то с којим не знате да се носите па посрћете у комитање, хватате се за “гаетушу” као за какву сламку спаса уместо да се дохватите гора Црне Горе, јер тек сте у плићак закорачили а већ сте дављеник!

Не ваља Вам работа поштовани Први међу једнакима, јер слобода моје и Ваше Црне Горе не подразумева да ланце које је народ, НАРОД а не Ви, стргао окачите ко вериге, но да их збаците једном за свагда!

Није свака међународно призната обавеза “Свето писмо”, напротив, већина их је јарам, па ако се о сваку лаж поштапате не корачате већ- једва газите.

Не говорим Вам ово као Србин из Црне Горе већ као дете Црне Горе које искрено верује да ће Црна Гора заиста бити слободна онога тренутка кад стаза Мила фукаре Ђукановиће буде затрта а не преметнута у магистралу!

Нисте у тој фотељи само да би се рекло како ђавољи ДПС више није на власти, но да Црна Гора више није талац љихових пасјалука!

Признавање непостојећег геноцида, непостојеће “државе” косово (вазда малим словом), улазак у предворје пакла званог НАТО…свакако јесу та непочинства против којих Вам се ваља борити, јер то је све што Црна Гора није!

Нисте ту где јесте да чините ни мени аветноме ни комитама аветнима, већ, понављам, Црној Гори, а не онима што су је начинили избом и буњиштем!

Маните се “прогледавања кроз прсте” онима који говоре истину, већ се напните да прогледате кроз своје очи а не магле и копрене заостале за оним злом од ДПС-а!

Где Вам се хтења подударају са комитским јунацима еспресо битака- знајте да је свилен гајтан који спремате својима- омча која се добрано стеже око Вашега врата…

Photo of Saudi Arab IslamistTerrorists beheading Serbs in Bosnia 1992.0 e1436585847107

Страшна слика геноцида над Србима о коме се ћути. Исламски фундаменталиста са одсеченом главом једног србског мученика

Извор: ИН4С

Наслов и опрема текста: САБОРНИК

Фото: РУНЕТ

Други пишу

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com