shslogo1...Овим путем Вам се обраћамо у нади да ће те нам помоћи у нашој хуманитарној акцији прикупљању слаткиша за Божићне и Новогодишње пакетиће за наше мале хероје на Косову и Метохији. Ако желите да и Ви узмете учешће у овој хуманитарној акцији можете нам се прикључити и у вашој (школи, обданишту, факултету...) организовати прикупљање слаткиша. Када би свако (дете, васпитач, наставник, прифесор..) донело само по један слаткиш или кесицу грицкалица (смоки, чипс, переце...) успели би да улепшамо празнике нашим малим херојима на Косову и Метохији...

Ми смо хуманитарна огранизација “Српска солидарност храном“ чија је основна делатност помагање социјално угроженом становништву. Циљ нашег деловања је смањење сиромаштва у Србији. Такође нашим радом желимо да подигнемо свест  код грађана о најугроженијој  категорији становништва којима је помоћ неопходна, већи део наших акција усмерен је ка нашем народу који живи у енклавама на Косову и Метохији. Све наше досадашње акције можете видети на нашем сајту  www.srpskasolidarnosthranom.com као и на Твитеру, Инстаграму и You Tube каналу.

Прошле године поделили смо 300 пакетића, а наш слатки караван прошао је кроз Ранилово, Ропотово, Косовску Митровицу, Сушице, Готовушу, Прилужје на Косову и Метохији. Иако временске прилике нису биле на нашој страни то нас није омело на усрећимо наше мале хероје и измамимо њихове осмехе. Ти осмеси су нам испунили срце и дали снаге, жеље да ове године поново провеземо наш слатки караван и усрећимо још више деце које живе и енклавама на Косову и Метохији. То је само један мали гест,начин да им покажемо да нису сами да им пружимо подршку, да им улепшамо Божићне и Новогодишње празнике јер они то заиста заслужују.

Овим путем Вам се обраћамо у нади да ће те нам помоћи у нашој хуманитарној акцији прикупљању слаткиша за Божићне и Новогодишње пакетиће за наше мале хероје на Косову и Метохији. Ако желите да и Ви узмете учешће у овој хуманитарној акцији можете нам се прикључити и у вашој (школи, обданишту, факултету...) организовати прикупљање слаткиша. Када би свако (дете, васпитач, наставник, прифесор..) донело само по један слаткиш или кесицу грицкалица (смоки, чипс, переце...) успели би да улепшамо празнике нашим малим херојима на Косову и Метохији.

Ова као и све наше досадашње акције ће бити медијски испаћена.

Веријем да смо истог мишљења и да уз мало добре воље можемо уради нешто добро, племенито и хумано.

Можете нас контактирати путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.">Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или телефоном.

Контакт особа Бранко Антић 060/6-970-907.

 

 НАШЕ МАЛО ЈЕ НЕКОМЕ МНОГО!
 

динарски ж.р.:  340-11013053-38

девизни: 340-10016104-84

адреса: Шејкина 64б/20, Београд

tел: 060/69 70 907

 

PLAKAT PAKETICI 2017

 

plakat 2 paketice 2017
 

 

 

Други пишу

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com