putin crkva 640x395 620x330 1Москва – Председник Путин је напао папу Фрању због “гурања политичке идеологије уместо да води цркву,“ и упозорио да вођа Католичке цркве “није Божји човек.“

“Папа Фрања користи своју платформу да прогура опасну левичарску политичку идеологију рањивим људима широм света, људима који му верују због његовог положаја,“ рекао је Путин.

“Ако погледате оно што он (папа) говори, јасно је да он није Божји човек. Бар не хришћанског Бога. Не Бога из Библије,“ рекао је Путин у православној цркви Св. Николе у Кронштату, извештавају амерички алтернативни медији.

“Он сања о светској влади и глобалном комунистичком систему репресије.“

“Као што смо раније видели у комунистичким државама, овај систем није компатибилан са хришћанством.“

Папа је постао енергичнији ове године у гурању глобалистичког плана и левичарских начела у масама. Раније ове године, он је позвао на глобалну централну банку и финансијску власт, а недавно је рекао: “Американцима треба да влада светска влада што пре, за њихово добро.“

Идеја папе Фрање да би Американцима било боље под светском владом се не зауставља ту. Овај радикални левичарски папа је такође изајавио да би Европа требала постати једна земља под једном владом.

Такође је позвао на политику једног детета, попут Кине, за западне нације, а такође је поручио заједници у Риму да је постојање личног односа са Исусом “опасно и штетно.“

Иако је Путин хришћанин, он није римокатолик, и папа није његов лидер. Према његовим недавним изјавама, председник Путин чак ни не сматра да је папа Фрања хришћанин.

Руски председник ретко отворено критикује стране лидере, и радије користи дипломатију како би придобио људе на своју страну. Међутим, познати глобалисти, укључујући Џорџа Сороша, Џејкоба Ротшилда и Била Гејтса су већ добили критике од њега, а сада им се придружио и папа Фрања.

Папа Фрања покушава да оснује глобалну комунистичку владу. Председник Путин је мудро приметио његово лукавство, и прозвао га је због тога. Време је да више светских лидера кажу папи да се држи своје области.

Извор: http://svetinjebraniceva.rs/

Други пишу

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com