sajam turizma ift 2016 page 01На 39-ом Међународном туристичком сајму «Sаjam Turizma» у Београду (Србија) први пут заједничким штандом руски региони представљају своје туристичке могућности.

 

Задатак руског учешћа је успостављање веза са професионалним туристичким организацијама, да их упозна са новим туристичким производима у циљу увећања туристичких посета у Русији. У колективном експонату учествују  следеће области: Калужска, Владимирска, Вологодска, Московска и Јарославска и  Република Коми. 

Од стране учесника на штанду биће посвећена велика пажња по свим видовима туризма: еколошком, етнографичком, арктичком, културно-образованом, ходочасном, дечијем, а такође промоцијама туристичких маршрута и догађаја: «Сребрена  огрлица Русије», међурегионална туристичка маршрута "Русија — Родно место астрономије" и 50-година Златног прстена.

Посетиоци сајма могу добити рекламне материјале на србском језику, у којима се говори о туристичким понудама сваког региона, а такође и услугама које нуде страним туристима који се спремају на путовања у Русију. Овде на видео платну можете да видите својим очима и да стекнете прве утиске о неограниченим   туристичким могућностима Русије и разноврсности маршрута. Обраћамо пажњу професионалцима туристичке индустрије да ће бити предложено да учествују на презентацији, тематским округлим столовима, деликатном часу «Масленица».

Међународни туристички сајам «Sаjam Turizma» у Београду (Србија) је највећи сајам на Балкану и одржава се 39 пут у периоду од 23 до 26 фебруара 2017 године.

Прошле године на сајму је учествовало 1135 экспонената из 55 земаља света. Сајам носи непроцењив улог у развој туризма, то је незаменљив маркетиншки инструменат у развијању пројеката који су перспективни.  

По питањима акредитације пресе за учешће на презентацији, молимо Вас обратите се на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Презентација Русије ће се одржати 23 фебруара 2017 године, Београдски сајам, Хала 4 – Галерија, почетак у 14.00 час.

За заказивање индивидуалних састанака саучесницима штанда Русије, молимо Вас обратите се на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  

Добро дошли на штанд Русије (хала 1, штанд № 1312)  у Беораду!

Извор:http://www.srpska.ru/

Други пишу

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com