EGBp0vyzKO0Напомена: Поштовани читаоци, "Породични сабор" је од самог почетка бандитског одузимања детета из породице устао у одбрану заштите права те породице и тог детета, организовао неколико трибина на ту тему. Ових дана је стигла радосна вест да је суд коначно пресудио да се дете врати у породицу. Текст о томе преносимо са братског портала "Православна породица"На дну текста су линкови са видео садржајима о том питању...

♥       ♥       ♥

Поштовани читаоци, после три године неописиве борбе на правном и духовном плану, породици Тркуља је одлуком суда, враћена ћерка! Ово је први случај такве врсте за који је нама познато. Овом судоском пресудом је, први пут код нас, нанет ударац седмоглавој аждаји која отима децу србским родитељима, кроз центре за социјални рад, и која завршавају најчешће усвојена у иностранству, преко страних агенција, са којима наше Министарство рада и социјалнх питања има склопљене уговоре, о чему су србски медији већ довољно писали. Велику улогу у расветљавању овог проблема имали су: новинари Душко Велковски, Светлана Николић и Милан Маленовић, проф.др. Мила Алечковић, медијска кућа Србин инфо и моги други, међу којима је био и Породични сабор, на самом почетку, када је информација о отетом детету постала доступна јавности. Наш сајт, такође, од почетка је пратио овај случај. Погледајте емисију "После ручка", у којој су гостовали мајка Наташа, др. Мила Алечковић и адвокат Милан Босика, који је трећи адвокат у овом процесу и који је завршио процес на суду.

Сви заинтересовани, који желе да помогну породици Тркуља, која је и даље у тешкој материјалној ситуацији, могу то да учине уплатом на рачун: Иван Тркуља, Пожаревачка 2, Београд: 200-112280189-06, у свакој пошти или банци Поштанска штедионица.

https://youtu.be/uRS3QDPpt4w

https://youtu.be/9sgWTDPfcHQ

Извор: Православна породица

Други пишу

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com