ЉУБИША НАСТИЋ

utah anit pornПоштовани читаоци, добили смо ово писмо од једног нашег читаоца, који нас је замолио да га објавимо. Будући да је његова садржина у складу са учењем наше Цркве, ми га објављујемо... Да ли знате да деца морају бити заштићена од порнографије? Ви се сви понашате као да је то најнормалија ствар, а то је, ако нисте знали, тотална болест! Ако нисте знали, порнографија се у психијатрији класификује као психички поремећај, а камоли скотолоштво (зоофилија) и то још једне малолетнице! И то да се нађе на насловној страни новина, коју може да види свако дете, које ту пролази и да остане оштећено за цео живот због вашег идиотизма! Новина, које коштају ваљда 35 динара, а не вреде ни толико! Да не причам колико такве слике могу за неког манијака да буду окидач да учини неки злочин... (сајт Православна Породица)

ОТВОРЕНО ПИСМО СВИМА КОЈИ ОБЈАВЉУЈУ 

И ДОЗВОЉАВАЈУ ШИРЕЊЕ ПОРНОГРАФИЈЕ

И ОСТАЛОГ ДЕВИЈАНТНОГ ПОНАШАЊА

БЕОГРАД, 28/15.2.19.

ПРЕДСЕДНИКУ Р. СРБИЈЕ

ВЛАДИ Р. СРБИЈЕ

МИНИСТАРСТВУ ИНФОРМИСАЊА

ГЛАВНИМ УРЕДНИЦИМА НОВИНА: ИНФОРМЕР, КУРИР, СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ, АЛО

И СВИМ ОСТАЛИМ УРЕДНИЦИМА МЕДИЈА, КОЈИ ОБЈАВЉУЈУ ПОРНОГРАФСКЕ И ОСТАЛЕ ДЕВИЈАНТНЕ САДРЖАЈЕ

Нећу вам се обратити са поштовани, нити са господине или госпођо, јер то нисте, као што нећу навести ни ваша имена, јер су небитна. Ви обављате друштвене функције и требало би да одговарате за оно што радите. Не знам да ли сте полагали заклетву да ћете поштовати устав и законе, знам да су се неки заклели на Јеванђељу. У сваком случају сте обавезни да поштујете законе Р. Србије.

Ових дана сам пролазио поред трафике са новинама и угледао на насловној страни Информера наслов: „Девојчица (16) снимила секс са псом!“ Желим да питам главног уредника Информера, као и све вас остале, који објављујете порнографске садржаје, који то дозвољавате, и који сте одговорни за овај народ: Да ли сте ви нормални? Како смете да дозволите да новине са таквом насловном страном буду пуштене у промет? Да ли ви знате да је порнографија законом забрањена у јавном промету? Да ли знате да деца морају бити заштићена од порнографије? Ви се сви понашате као да је то најнормалија ствар, а то је, ако нисте знали, тотална болест! Ако нисте знали, порнографија се у психијатрији класификује као психички поремећај, а камоли скотолоштво (зоофилија) и то још једне малолетнице! И то да се нађе на насловној страни новина, коју може да види свако дете, које ту пролази и да остане оштећено за цео живот због вашег идиотизма! Новина, које коштају ваљда 35 динара, а не вреде ни толико! Да не причам колико такве слике могу за неког манијака да буду окидач да учини неки злочин.

Није ово једина насловна страна, имате их у прилогу доле још неколико, на којима је приказана чиста порнографија, којом ви трујете сопствени народ, на првом месту децу и младе. Само да вас обавестим (пошто вероватно не знате) да је зависност од порнографије једна од најраширенијих зависности данас, да ти људи нису способни да имају брак и породицу, да често завршавају са тешким психичким поремећајима, а неретко извршавају убиства или самоубиства. Са психолошке тачке гледишта, ширење порнографије је уништавање једног народа – геноцид, и то је врста психолошког рата, који је још Хитлер започео на територијама, које је окупирао.

За Немце – „аријевску расу“, порнографија, разврат, абортуси, алкохол су били забрањени, а за окупиране Словене – били су наметани тј. ширили су се ко куга! Ви сте данас његови саучесници, свесно или несвесно! Нећу овде помињати ријалити програме, у којима учествују махом психички поремећене личности, које ви представљате као модел понашања данашњој омладини. Треба да вас је срамота! И немојте ми говорити да оне звездице које стављате преко голотиње чине да то више није порнографија!

Обраћам вам се отвореним писмом јер сам писао на све имејл адресе Министарства јавног информисања, али ми нико ништа није одговорио, као што вероватно не бисте ни ви.

Претпостављам да вас моје писмо неће много дотаћи, и ја немам начина да утичем на вас. Међутим, ја могу да вас упозорим да овакво уништавање једног народа, а тим пре сопственог, неће проћи некажњено од стране Оног Који све види – Господа нашег. У Јеванђељу је написано: „А који саблазни једнога од ових малих који вјерују у мене, боље би му било да се објеси камен воденички о врат његов, и да потоне у дубину морску.“ (Мт. 18:5-6) Дакле, онај ко саблажњава децу гресима и пороцима, као што то ви радите, треба да се баци у дубину морску – да се удави. Тј. на таквог ће човека доћи дух туге и очајања, да ће хтети да се убије, само да би избегао ту муку духа, која ће га снаћи. Видите, колико је велики грех саблажњавати децу! А ви то чините, ни не размишљајући, уништавате сопствени народ због мало профита!

Да ли мислите да ће вас мимоићи праведни гнев Господњи? Ако тако мислите, мора да сте луди, Господ још никоме није дужан остао. Неки не верују у Њега, међутим, то неће уклонити Његов праведни суд. Морам још да вас подсетим да за тешке грехе, а ово је један од њих, Господ кажњава до деветог колена! Имате ли децу, имате ли унуке? Запитајте се шта ће бити са њима.

Многи су моћници прошли овом земљом, па ћете и ви. А за све нас, као и за вас, важи да „нико не може једну влас црном или белом учинити“ тј. ништа није само у нашим рукама, све зависи од воље Божије. Џаба планирамо, џаба се мучимо! Биће како Бог хоће! Многим су моћницима деца помрла млада или су постали богаљи, наркомани, лудаци, алкохоличари, хомосексуалци, самоубице... распитајте се! Уразумите се док још није касно и престаните да уништавате сопствени народ, јер ће казна бити страшна. Низашта Господ није претио у Јеванђељу, као за развраћање и саблажњавање деце. Опомените се страшних речи из Псалтира: „Потомство ће се безбожника затрти!“

Грешни раб Божији

Љубиша Настић

О Недељи о Страшном суду

У наставку су само неке ваше насловне стране, има их много горих (експлицитне слике су замрљане), обратите пажњу и на наслове:

УПОЗОРЕЊЕ: ПОРНОГРАФСКИ САДРЖАЈ!

alosrb011501 830x0

images

kurir naslovna 830x0

naslovna informer 16 01 830x0

naslovna informer 28 02 830x0

teleg 830x0

Извор: Православна породица

Други пишу

Други чланци...
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com